2. 4. 2019

Blaha: Médiá veselo ignorujú vyjadrenia bývalých príslušníkov SIS Forischa a Žiarana, že za vraždou Kuciaka je šéf Penty Haščák

Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti a poslanec za Smer-SD Luboš Blaha vo svojom príspevku na Facebooku reagoval na závažné informácie, ktoré odzneli na InfoVojne.

Všimnite si, že keď sa ozvú bývalí agenti SIS Forisch a Žiaran a povedia, že majú dôkazy, že za vraždou Kuciaka je šéf Penty Haščák a že šedou eminenciou Penty je Ivan Mikloš a že o vražde vedel o Kiska aj Lipšic, tak to všetko sa veselo ignoruje, veď konšpirácie a tak.

Ale keď sa podobné nepodložené obvinenia objavia v Taliansku a povie ich nejaká talianska Tódová, tak to tu liberálne médiá idú tesať do skaly a predstierajú, že ide číročíre fakty s veľkým F. Lebo sa to nepriamo týka úradu, ktorému šéfoval Fico.

BUĎ BERME VÁŽNE VŠETKY KONŠPIRÁCIE, ALEBO ŽIADNU

Sorry, ale toto je neuveriteľné, ako sa na jednej strane všetky dohady o Kiskovi či Haščákovi interpretujú ako konšpiračné teórie, ale rovnako konšpiračné a uletené dohady o Ficovi a Vadalovi sa podsúvajú ako nevinné spravodajstvo a stopercentné fakty.

Pri všetkej úcte, ja osobne v tomto rozhodne verím viac bývalým agentom SIS ako nejakej talianskej Tódovej. Ani jeden ani druhý nemajú žiadne dôkazy, takže je to len na viere.

AK SA POTVRDÍ TO, ČO VRAVEL FORISCH, BUDE REVOLÚCIA

Rozdiel je len jeden: ak sa náhodou potvrdilo, čo hovoril Forisch a Žiaran, tak to je na Slovensku revolúcia a ľudia pôjdu pravičiarov defenestrovať z palácov.

Ak sa by sa náhodou potvrdila konšpirácia SME, tak by to znamenalo, že nejaká úradníčka si štebotala s talianskym podnikateľom o tom, akú bábovečku si upiekla na večeru. No waw, katastrofa.

Nezahrávajte sa s konšpiráciami, haščákovci. Lebo sa vám to vráti ako bumerang. A bude basa.

Bývalí siskári prehovorili v InfoVojne

V relácii Informačná Vojna s Norbertom Lichtnerom, ktorú 29. marca odvysielalo internetové rádio InfoVojna, boli hosťami bývalí príslušníci tajnej služby Stanislav Žiaran a Pavol Forisch, ktorí sa počas svojho pôsobenia v SIS venovali ekonomickej kriminalite. Boli zároveň tými osobami, ktoré zavraždenému novinárovi poskytli dôležité informácie ohľadne Mariana Kočnera, kauzy Mecom a finančnej skupiny Penta.

Bývalí príslušníci Slovenskej informačnej služby sa na základe doteraz zhromaždených dôkazov a indícií domnievajú, že za týmto zločinom stála finančná skupina Penta a jej šéf Jaroslav Haščák.