3. 6. 2023

Sabotáž organizovanej skupiny

Tlačová konferencia strany Smer Roberta Fica a Tomáša Tarabu priniesla skutočne zaujímavé informácie.

Áno priatelia, správne sa domnievate, jedná sa vlastizradu alebo sabotáže formou organizovanej skupiny a to priamo z najvyšších miest v našom štáte.

Podľa toho čo spravil pred týždňom Naď, keď začal konšpirovať v mienkotvorných médiách, že Rusko sa snaží ovplyvňovať voľby, jasné že očakával tento útok zo strany Fica. Protislovenská činnosť súčasnej vlády a neziskoviek bude odhalená.

Videl som zostrihanú tlačovú konferenciu zúfalej strany Demokrati, kde práve preto konšpirátor – bývalý minister obrany v postrihanom videu s tlačovkou rozprával nezmysly ako Fico a jeho vláda organizovali toto stretnutie už v roku 2018, čo samozrejme nie je pravda.

Naď sa pokúšal seminár, ktorý bol organizovaný za Ficovej vlády spojiť práve s touto protislovenskou činnosťou neziskových organizácií a politických vlastizradcov s liberálno-progresívneho prostredia pani Čaputovej.

Žiadať o pomoc vojenskú organizáciu NATO je ďaleko nebezpečnejšie ako to, že boli v Bruseli žiadať o radu ako bojovať proti opozícii, pretože NATO je vojenská organizácia, ktorá zasahovala už minulosti mnohých štátoch kde zničili fungujúce systémy, vraždili politikov a zničili celé krajiny, ktoré sa dodnes toho nevedia pozviechať.

Práve v tejto organizácii sa boli radiť. Čo mi pripomína niečo ako pozvanie síce kybernetickej (v úvodzovkách) armády, ale predsa len armády, to ako má bojovať proti opozícii.

Veľmi zlý pocit, že je to niečo ako v šesťdesiatych rokoch keď pozvali politici vojská Varšavskej zmluvy na Slovensko, ktoré nás okupovali až do 89. roku.

Ako to prebiehalo v Bruseli sa dočítate tu: https://www.prinasamenadej.sk/…t-SOPHIA.pdf

Naď a jeho „prešľapy“ :

Naď a podozrenie z vyradenia utajovaných skutočností, viac: https://www.prinasamenadej.sk/post/show/240

Máme zmluvu o stíhačkách MIG-29, Jaroslava Naďa to usvedčuje, že je podvodník a vojnový zločinec, viac vo videu: https://www.prinasamenadej.sk/post/show/280

Udajú Naďa úradníčky zodpovedné za darovanie MiGov alebo skončia vo väzení ony? Viac: https://www.prinasamenadej.sk/post/show/284