4. 4. 2023

Máme zmluvu o stíhačkách MIG-29, Jaroslava NAĎA to usvedčuje že je podvodník a vojnový zločinec. 🇸🇰 🇷🇺

Vážení priatelia,

Ako prví zverejňujeme konkrétne najpodstatnejšie state z fyzickej zmluvy medzi SR a Ruskou federáciou, o dodaní stíhačiek MIG-29 a vojenského materiálu. Táto zmluva existuje a sú v nej jasne definované pravidlá týkajúce sa tretích strán.

Suplujeme týmto povinnosť a riadnu prácu vlády, orgánov SR ako aj opozície, ktorí buď zatajujú, alebo nepovedia v podstate nič konkrétne.

Jaroslav NAĎ oklamal celé Slovensko, berie celý štát a jeho občanov ako svojich rukojemníkov a zaťahuje nás svojím nepríčetným vojnovým vazalstvom k USA stále hlbšie do vojnového konfliktu.

Jaroslav NAĎ klamal celému národu o neexistencii zmlúv o stíhačkách MIG-29, ktoré nám dodala Ruská federácia v roku 1993 a ktoré napriek nevôli väčšiny ľudí na Slovensku, ako zlodej nechal odtiahnuť na Ukrajinu pod rúškou lží o šrote a ochrane akýchsi “hodnôt”.

Týmto svojim zločinným primitívnym jednaním nás stále viac zaťahuje do potenciálneho konfliktu s Ruskou federáciou, a tým ohrozuje zdravie majetok a záujmy všetkých občanov SR žiť v mieri, zdraví a prosperite.

Táto zmluva, ktorej podpisom sa Slovenská republika zaviazala mimochodom k tomu, že stíhačky ani bojovú techniku dodanú touto zmluvou nedáme k dispozícii na akékoľvek účely (a najmä bojové) tretím stranám bez písomného súhlasu Ruskej federácie!!

Budeme ďalej pracovať na celom preklade zmluvy, bolo podané súbežne trestné oznámenie, a budeme sledovať ako orgány činné v trestnom konaní budú jednať či už v prospech zákonnosti, alebo samotné sa nechajú zatiahnuť do trestnej činnosti ohrozujúce štát a jeho obyvateľov.

A tu na záver pripájame ešte videorozbor zmluvy medzi SR a Ruskou federáciou:

Zmluva s Ruskou federáciou – originál

Zmluva s Ruskou federáciou – preklad

Trestné oznámenie GP