24. 5. 2023

Hlavné média opäť zatajujú hlavný dôkaz vo vražde Kuciaka

Prvé výpovede obvinených sa vždy pokladajú za najdôveryhodnejšie.
Presstitútky nám však už od začiatku zatajujú túto verziu prípadu.

Po vražde som sa stretol s pani Teleki a povedal som jej že keď na miesto prišli “kočnerovi ľudia” tak Kuciak s Kušírovou už boli mŕtvi.
Vravel som to inde napriek tomu, že som spis nikdy nevidel.
Nikoho to nezaujímalo.
Pani Teleki ma znova kontaktovala keď sa jej dostal do rúk spis spolu s výpoveďou Szabóa.
Prečo sa nikto nechcel venovať tejto verzii je dnes už jasné.

Treba ochrániť objednávateľov a zamiesť pod koberec pripravovaný prevrat s účelom zbaviť Smer moci aby mohli nastúpiť ľudia, ktorí budú podporovať americké záujmy na Slovensku a najmä vojnu na Ukrajine a zakrývať svoje vlastné zločiny a zločiny ich sponzorov.
Pre pripomenutie prikladám prepis text výpovede Tomáša Szabóa z 28.09.2018 spolu s kópiou zápisnice.
Odvolal sa na túto svoju výpoveď aj v sťažnosti 02.10.2018.

“Ja som sa vrátil späť do Veľkej Mači, na začiatku je taký odbočovací pruh, kde som sa otočil a Miro ma tam už čakal, bol na ceste k tomu miestu. Mal celé nohavice v spodnej časti zablatené, tak som ho zjebal, že kde bol a čo robil. Najprv nič nepovedal a povedal len, že choď. Keď sme už vychádzali z tej časti, kde je odbočovacia cesta na hlavný ťah, čo ide na Sládkovičovo, vtedy mi povedal, že je veľký prúser. Ja som mu povedal, že aký prúser, on povedal, že veľmi veľký. Ja som sa ho pýtal, že do šľaka hovor, čo sa stalo, udrel si ho tak veľmi alebo čo sa stalo. On hovoril, že jedno auto stálo pred domom, neviem aké, brána bola otvorená. Povedal, že vošiel do dvora. Hovorím mu, že na čo išiel do dvora, dohodli sme sa, že mu dáš pár pred domom, keď som sa ho pýtal, že na čo išiel do dvora, mi povedal, že bol kokot, na to som mu povedal, že prečo si bol kokot a potom mi povedal, že videl som také, čo som nemal vidieť. Povedal, že pootvoril dvere, že vošiel do vnútra a že obidvaja boli mŕtvi. Ja som sa ho pýtal, že ako mŕtvi, že čo sa stalo, na čo povedal, že nevie, čo sa stalo, že boli mŕtvi, na čo som povedal, aby sme išli na políciu, on povedal, že nie, že čo si kokot, že ma zavrú, že to dajú na nás.”