6. 4. 2023

Penta sa zabetónovala v biznise zo štátom

Nedávno som čítal článok na pravde o nemocnici na Boroch: „Štátne sa topia v dlhoch, súkromná nemocnica Bory má byť výnimkou. Chronickí pacienti zostanú na krku štátu“ https://spravy.pravda.sk/…-krku-statu/?….

A podľa všetkého sa titulok niekomu (Haščákovi?) nepáčil, tak ho v Pravde museli zmenili: Penta otvorila najväčšiu nemocnicu: Haščák sa vítal s kamarátmi, Heger odcestoval do Košíc

Ako sa dalo predpokladať Penta naozaj spúšťa svoju nemocnici skôr ako stihol štát postaviť tu svoju. Takže ďalší biznis v prospech zločincov z PENTY, čo sa terajšej americko-lipšiciovskej vláde zas podaril.

Vyjadrenie z článku o tom, že Penta si vybrala z koláča služieb a úkonov ktoré poskytne pacientom Všeobecnej Zdravotnej poisťovne len tie najziskovejšie čerešne ma vôbec nezaskočilo a je to logické, keďže Penta je zameraná na zisk a vlastne veď kto by čakal niečo iné tak ten je úplne mimo reality. Takisto vo výbornom článku Ľuba Heredoša https://t.me/miroheredos/653 sa môžete dočítať ako ľudia nasadený Pentou v štátnej správe pomohli spomaliť až by som povedal že zastaviť výstavbu novej nemocnice a to len preto, aby Penta ukradla biznis so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou a aby ukradla doktorov, ktorých je na pracovnom trhu nedostatok.

Mne sa však zdá najpodstatnejšia z týchto mien osoba Luboš Lopatka.

V článku sa píše :

Luboš Lopatka bol šéfom Sociálnej poisťovne z čias vlády Ivety Radičovej a dnes generálny riaditeľ novootvorenej nemocnice na západe hlavného mesta. Ľuboš Lopatka je presvedčený, že Bory budú medzi nemocnicami výnimkou. Na rozdiel od štátnych nemocníc dokážu byť podľa neho v zisku, keď zdôraznil: „Nemocnica dokáže financovať svoju prevádzku z verejného zdravotného poistenia.“ Tu je prvý dôkaz že súkromná nemocnica PENTY tak ako aj ich ostatné projekty žijú z vyciciavania Štátu.
Čiže vašich peňazí.

Takže ako si môžete všimnúť nielen za pravicovej Americko-Lipšicovej vlády teraz, ale aj za takej istej vlády z obdobia Radičovej sa Lopatkovi teda PENTE darilo… Luboš Lopatka je pomyselným bielim koňom Jaroslava Haščáka a jeho finančnej skupiny PENTA a povedal som to už v minulosti verejne, asi pred dvoma rokmi sme na stránke Prinášame nádej o.z. písali o Lubošovi Lopatkovi niekoľko článkov, ako napríklad „PRANIE ŠPINAVÝCH PEŇAZÍ v občianskom združení TRANSPARENCY INTERNATIONAL SLOVENSKO alebo “len obyčajná” KORUPCIA???“, v ktorom je popísané ako si ho PENTA nasadila do TIS, aby zabránil prípadnému zverejňovaniu zločinov PENTY. https://www.prinasamenadej.sk/post/show/91

Podali sme tiež Trestne oznámenie, keď sme zistili ako LOPATKA pre PENTU spravoval Výskumný Ústav Zváračský a následne po rekonštrukcii ho prenajali Ministerstvu Spravodlivosti SR. Ľudia by sa mohli domnievať, že to zlý Fico im to prenajal, ale vyvediem vás z omylu priatelia lebo to bol Bugárov minister spravodlivosti Gál. BUGÁR je známi už zo spisu Gorila keď pomáhal Haščákovi rozkrádať náš majetok. Viac si môžete prečítať v článku „Nové TO na Haščákovu Lopatku“ https://www.prinasamenadej.sk/post/show/95

V súvislosti s prnájmom VÚZ môžeme hovoriť o tom, že MS SR už nieje objektívne v prípadoch voči Haščákovi či PENTE, keďže sú v obchodnom vzťahu. Toto sa aj potvrdilo v deň narodenín Jaroslava Haščáka, keď od dostal narodeninový darček v podobe oslobodzujúceho uznesenia. Veď oslobodzujúci uznesenie v Haščákovej kauze obchodovania z nahrávkou GORILA skončilo oslobodením Haščáka za to, že nahrávku kúpil a to aj napriek tomu, že príslušníci SIS sedia vo väzbe za to, že mu ju predali.

Reakcia LOPATKU na uverejnené články na seba nenechala dlho čakať a Ľuboš sa ozval prostredníctvom mailu, že sa chce stretnúť a vysvetliť situáciu. Žiaľ žil som už v Nórsku, takže stretnutie by sa nemohlo uskutočniť ani keby som chcel a to som ani moc nechcel.

Ľuboš sa musel brániť, keďže stál na čele zdravotníckeho biznisu Penty na Slovensku niekoľko rokov a tento biznis Penty je čistý podvod na všetkých úrovniach. Podhodnocovanie nemocníc, ich zadlžovanie a následne lacné odpredaje falošným finančným kúzelníkom z PENTY a tunelovanie zdravotných poisťovni atď…

Ľuboš je bezpochyby nenahraditeľnými ťažným koňom Haščáka, čo je vidno aj na jeho obrovskom majetku, o ktorom sme písali tu a odporúčam prečítať si článok „Ďalší tunel Lopatku vo zváračskom ústave demaskuje financovanie jeho luxusných nehnuteľnosti“ https://www.prinasamenadej.sk/post/show/97

Však najzarážajúcejšie na tom, čo Lipšicovsko-Americká vláda umožnila PENTE je to, že Ľuboš Lopatka bol šéfom MH Invest – čo je bývalý Fond národného majetku, kde v časoch Gorily mala najväčšie zastúpenie práve Penta. Práve vďaka tomuto zastúpeniu sa jej podarilo s pomocou Dzurindu, Mikloša a ďalších vtedy koaličných politikov pravicovej vlády rozkradnúť najvzácnejší štátny majetok v podobe strategických štátnych podnikov. https://sita.sk/…ulika-za-tym- netreba-hladat-problemy-ci-kauzy/ PENTA a Jaroslav HAŠČÁK tým že nasadili na vysoké štátne funkcie Ľuboša Lopatku totálne demaskovali svoj vplyv a záujmy v štáte.

Však najhoršie na tom, čo sa stalo je to, že nová vláda takzvaná protikorupčná, ktorá stála v minulosti za najväčšou korupčnú kauzu Gorila v súčasnosti opäť pomáha Jaroslavovi Haščákovi a spoločnosti Penta zabetónovať sa v biznise so štátom, kradnúť a podvádzať.

A pre zakrytie svojich zločinov si spravili zo svojho advokáta v kauze Mecom Group Daniela Lipšica šéfa špeciálnej prokuratúry, ktorý v podstate riadi a má vplyv vo všetkých politických stranách súčasnej vlády a pomáha zakryť zločiny jak svoje tak svojich politických spolupáchateľov a kumpánov ako aj zločiny Haščáka a Penty.

Mám veľmi vážne obavy, že ak tento systém bude pokračovať ďalej tak nielen Krivé obvinenia nepohodlných osôb, falošné medzinárodné zatykače, krivé výpovede, falošný svedkovia, ale dokonca sa bude možno aj opäť vraždiť.

A to len preto, aby zakryli tie najväčšie zločiny voči občanom a štátu, ktorých sa posledné roky dopúšťajú, ale aj ako to čo spáchali rámci dodávok zbraní a podpory vojne na Ukrajine v spojení s cudzou mocou, čo ich stavia do zlého postavenia, v ktorom budú čeliť obvineniu zo sabotáže či vlastizrady.