5. 8. 2020

Krivé obvinenie Mariánom Slivovičom

Biely kôň HAŠČÁKA a jeho PENTY majster SLIVOVIČ proti mne krivo svedčil aj pár s inými otrokmi Haščáka pod právnym riadením LIŠPIČA a pofidérnej právničky MIŠÍKOVEJ kde sa snažili zneužiť právny systém a rokmi budované vstahy sa ÚŠP a NAKA aby nás umlčali testami na 20 rokov až doživotie. Konanie týchto zmrdov jasne dokazuje ich oddanosť HAŠČÁKOVI čo by sa v prípade HYENA dalo nazvať likvidáciou začo by mali byt tieto kurvi aj takto stíhaný so všetkými čo im vtom pomáhali .

Tieto zločinne konajúce osoby proti mne a kolegom začali trestne stihanie za vydieranie na pokoj HAŠČÁKA za čo bol LIPŠIC kráľovsky zaplatený čo vyšlo najavo aj z KOČNEROVEJ komunikácie s HAŠČÁKOM.

Generálna prokuratúra však toto protizákonne trestne stihanie v kauze HYENA zastavila nakoľko je aj GP jasne že oznamovanie trestnej činnosti PENTY, HAŠČÁKA a jeho zlodejských manažérov nemôže a ani nieje trestným činom.

Všetkým je už dúfam jasné že GORILAMI sú HAŠČAK, SLIVOVIČ, LIPŠIC, MIŠÍKOVÁ,MATÁK atď… a o tých politických ako je MATOVIČ, SULÍK, KISKA, NICHOLSONOVA a v neposlednom rade hlavne DZURINDA, MIKLOŠ.