30. 7. 2020

TRESTNE OZNÁMENIE NA TODOVU kvôli vyzradeniu príslušnosti KYSELICU k vojenským tajným!

Drahí priatelia

Nemá zmysel sa vyjadrovať viac z mojej strany k osobe Matovica a jeho nominácii manažérov PENTY a iných prisluhovačov HASCAKA a tiež konkrétne nominácie pána KYSELICU keďže už tuto situáciu popísal Roman Osuský, ktoré status zdieľam.

Musím však k osobe Kyselica povedať pár poznatkov z osobnej skúsenosti. Keď som u neho vypovedal k nahrávke s Kočnerom kde sa Kočner vyjadril že má záujem o kriminalizáciu a diskreditáciu vyšetrovateľa Gorily KYSELICU tak som mu poskytol množstvo dôkazov ku kauze GORILA aj k ďalšej trestnej činnosti HAŠČÁKA. Rovnaku som mu navrhol plnú súčinnosť pri vyšetrovaní a moju svedecké výpoveď ku týmto skutkom aj s dôkazmi. Neskôr som zistil že žiaden s týchto dôkazov sní moja výpoveď neboli zahrnuté v žiadnom spise ani neboli nijak použité podľa zákona. Hascakove tvrdenie na pezinskom súde ohľadom vraždy kuciaka či zmeniek Markíza kde Hascak vypovedal a tvrdil že som manipuloval s kyselicom ohľadom vyšetrovania vraždy Volzovej bol len zakrývací manéver ktorým sa Hascak snažil navodiť dojem že Kyselica si poctivo robí svoju prácu na spise GORILA. To je však hlúposť lebo KYSELICA NIČ NEVYŠETRIL V GORILE čo mohlo byt dôvodom že dostal teplé miesto v MATOVIČOVSKO- LIPŠICOVSKEJ OĽANO a tiež flek u vojenských tajných.

Aj napriek tomu si myslím a viem, že je trestným činom zverejniť príslušnosť KYSELICU k vojenským spravodajským zložkám a TODOVA za to musí byt trestne stíhaná aj s osobami ktoré jej tuto informáciu vyzradili a naplánovali tuto politickú diskreditáciu KYSELICU. TODOVA a jej spolupáchatelia tešte sa už na vás ide trestňák.