24. 7. 2020

Trestné oznámenie za krivé obvinenie na Nicholsonovú

Pomätená pseudoposlankyňa Nicholsonová by mala byť trestne stíhaná podľa priloženého trestného oznámenia, ktoré bolo podané na túto nevzdelanú primitívnu intrigársku spodinu za krivé obvinenie mojej osoby.

Tento politický hnoj ma niekoľko krát označil verejne v médiách a dokonca aj v parlamente za vydierača na pokyn HAŠČÁKA aby tak chránila zločineckú organizáciu PENTA.

Svojimi vyjadreniami sa snažila kriminalizovať moje konanie a podávanie trestných oznámení voči HAŠČÁKOVI a PENTE a tiež týmto spôsobom vplývať na rozhodovanie OČTK a súdov vo veci mojich podaní.

Krivé obvinenie čo voči mne viedla NAKA a konkrétne vyšetrovatelia ČURILA, ĎURKA a CHUDÝ na základe krivého obvinenia idiotmenežmentu PENTY osôb MATAK a SLIVOVIC s výdatnou pomocou PENŤÁCKEHO dvorného právnika LIŠPIČA a ožrankyňou MIŠÍKOVOU.

Keďže GENERÁLNA PROKURATÚRA zrušila vymyslené trestne stihanie voči mne o označila toto stihanie dokonca za protiprávne som nútený na všetky osoby ktoré má označovali za vydierača podať trestne oznámenia za krivé obvinenie s úmyslom privedením trestného stíhania.

Som zvedavý ako stým naložia OČTK keďže mám jednoznačné dôkazy o nevine priamo z GP, a zdokumentované mediálne vyhlásenia ako aj výpovede svedkov kde má krivo obviňujú vyššie spomenuté osoby z vydierania.