11. 7. 2020

!!! Trestne oznámenie za VLASTIZRADU na ŠELIGU a spol. a zopár otázok ktorých odpovede nás zaujímajú?!!!!!

Otázky pre osobu ŠELIGA podozrivú z trestne činnosti :

Koľko peňazí Vám prišlo a Chodili Vám aj iné peniaze na vás podnikateľsky alebo živnostenský účet pred vraždou Kuciaka?

Prečo ste sa radili so súčasným poradcom prezidentky caputovej osobou Juraj Rizman ktoreho hlas je spolu z vašim zachytený na nahrávke kde sa bavíte ako zakryť peniaze ktoré nám chodili na účet pred vraždou kuciaka keď ešte iniciatíva za Slušne Slovensko ani neexistovala?

V akom vstahu ste s osobou LUKÁŠ REICH ktorý je tiež na tejto nahrávke?

Je stále členom ZA ĽUDÍ aj napriek tomu že ho ku Vám infiltroval P T, aby vynášal informácie z vnútra strany aby vás mohla finančná skupina Penta kontrolovať?

Kto riadi osobu Juraj Rizman?

Posielali Vám financie spoločnosti či neziskovky napojene na Sorosa? Na čo slúžili tieto peniaze?

Kto vás riadil a kto dával úlohy ktoré ste plnili vašim vstupom do iniciatívy Slušné Slovensko?

Odkedy ste vedeli že sa pripravuje pokus o prevrat?

Aké sú vaše ďalšie úlohy?

Ako postupuje vyšetrovanie REMIŠOVEJ kauzy-nekauzy?

Ako právnik ste si určite vedomí že ak sa nepreukáže obvinenie ktoré iniciovala Remisova bude toto jej konanie trestným činom krivého obvinenie a úmyselným privedením trestného stíhania čo už bude tretie takéto kriminálne konanie vrcholných predstaviteľov strany Za Ľudí?

Prvé krivé obvinenie vyšlo v televíznych novinách na Markíze keď prezident kiska na návšteve spoločnosti Mecom GROUP ktorý patrí HASCAKOVEJ PENTE verejne obvinil človeka ktorý si nárokoval vyplatenie dlhu cez konkurzné súdne konanie za vydierači kde bolo generálnou prokuratúrou minuly týždeň meritórne rozhodnuté že sa nejedna potrestaný čin a v tejto veci bol OČTK porušený zákon a práva obvinených teraz už sprostenych obvinenia a policajný zákrok a ich niekoľko dňové obmedzenia na právach v CPZ boli protizákonne.

Ako sa postavíte k obvineniu ktoré bude vznesene voči Kiskovi a bude mu preukázané?

Taktiež keď sa preukaze krivé obvinenie v kauze ktorú iniciovala Remisová?

A v konečnom dôsledku ako budete konať vy sám podozrivý ŠELIGA keďže bolo Na vás podané trestne oznámenie za krivé obvinenie JUDr Fica pre údajne ohováranie z napojenia na Sorosove financie cez neziskovky?

Traja vrcholný predstavitelia preukázateľne krivo obvinili svojich oponentov a ľudí ktorý odhaľujú trestnú činnosť s úmyslom privodiť im trestne stihanie a tieto osoby kriminalizovať a diskreditovať. Podľa všetkých dostupných informácií to vyzerá tak že remisova vyrobila kauzu na niekoho prikaz čím zmarila vyšetrovanie skutočne pozadie dôvodov ktorým bolo zničenie dôkazov o tom že osoba PT mohol získavať informácie z dotknutý systémov GOVnet a iných ktoré potom mohol poskytovať Hascakovy alebo jeho spoločnosti Penta?

Kiska obhajoval PENTU tým že krivo obvinil z vydierania protivníkov PENTY.

Penta cez informátorov vo vašej strane kontroluje čo sa deje vnútri strany?

Aký je záujem spoločnosti Penta keďže je v pozadí KISKU vyzerá že je AJ V POZADÍ DALŠÍCH AKTIVIT VAŠEJ STRANY?

Čo si má o tom volič myslieť?