6. 12. 2023

Priletela biela vrana Peter Sabaka k Soroš-Hanzelovej s plným nosom covidovej nákazy?

Priatelia, nedalo si toho nevšimúť. Samotný “veľký” prvolíniový bojovník proti Covid-19 Peter Sabaka prišiel (alebo po novom priletel) do štúdia na rozhovor so zastretým hlasom, rozprávajúc cez nos a najmä s mokvajúcim nosom a to všetko bez ochrany respirátorom!

Tvrdo sám poprel zákony Covid logiky, ktorej bol sám spolustrojca!!

Poreferoval o Covide a o tom, ako čelil nenávisti.

Soroš-Hanzelová nezabudla do toho zamiešať zopár z jej strany spomenutých “hoaxov” o vraždení pacientov lekármi kyslíkom a chybnou – či už vedomou alebo nevedomou liečbou.

Samotná Hanzelová pritom kompletne pretočila súvislosti a šírila dezinformácie, kedy nespomenula že sa jednalo nie o kyslík, ale o “liečbu” pacientov ich uvedením do umelého spánku a napojením na pľúcny ventilátor, ktorý funguje na rozdiel od normálnej funkcie pľúc pretlakovo, čo skutočne ničilo pľúcne tkanivá pacientov a bolo veľmi rizikové.

P.S. Soroš-Hanzelová sa nezabudla „pochváliť“, že už má v sebe 4 Pfizer dávky a spýtala sa bielej vrany Sabaku, že či má ísť na 5-tu.. 🤡

Priatelia, títo ľudia sa namočili do niečoho, z čoho sa nemôžu dostať von z čistým štítom. Preto si budú túto agendu obhajovať a ospravedlňovať až do úplného konca. Samotný Sabaka to nepriamo prezradil tým, ako je zvedavý na to dokazovanie pri vyšetrovaní lekárskych a iných pochybení v čase „pandémie“.

Vedzte, že vo finále ide o informačné pole a o boj o vaše vedomie. Buďte si toho vedomí, a hľadajte pravdu v dialógu a v porovnaní s názorovou oponentúrou, nie ako títo pseudo odborníci, ktorí sa skutočnej odbornej diskuzie boja ako čert svätenej vody, preto nálepkujú, zosmiešňujú aby sa tak vyhli skutočným otázkam, ktoré mieria do čierneho a k jadru veci problému!.