7. 6. 2023

Manipulácia dôkazov v mojom spise časť 3.: Obvinení zločinci NAKA Sabota, Čurilla a úloha Lipšica v kauze HYENA



V prvom dokumente vidíte plnú moc, ktorou bol Daniel LIPŠIC najatý Jaroslavom HAŠČÁKOM aby zastupoval záujmy Penty v kauze Mecom a HYENA proti mne.
Plná moc LIPŠIC – MECOM

V ďalšom dôkaze je link TU na tlačovú konferenciu Roberta Fica kde hovorí, že Daniel LIPŠIC zobral za kauzu Mecom od Penty 250 000 € plus 7000€ mesačne – čo sú neuveriteľné peniaze za právne služby, ktoré poskytol.
Odporúčam si pozrieť video v článku kde Fico opisuje tieto skutočnosti.

Tu si pozrite video, kde je dôkaz použitý v kauze vraždy KUCIAKA ako SMS komunikácia medzi HAŠČÁKOM a KOČNEROM.

HAŠČÁK vysvetľuje KOČNEROVI, že proti mne najali LIPŠICA a KOČNER práve vďaka tejto informácií oznamuje HAŠČÁKOVI, že budem meniť výpoveď o 180°.

V ďalšom dôkaze vidíte ako ma prepúšťa prokurátorka Krajskej prokuratúry z väzby.
Tu vysvetľuje, že akési ničím nepodložené domnienky nie sú dostačujúce pre väzobné stíhanie.
Príkaz na prepustenie z väzby

Tiež vysvetľuje, že neprebratie pošty 3 roky pred zásahom v kauze Hyena nie je postačujúce na moje väzobné stíhanie.

Tento dôvod v kontexte udalostí pôsobí skôr komicky a demaskuje snahu NAKA použiť akékoľvek dôvody pre udržanie ma vo vyšetrovacej väzbe.

Posledný dôkaz dokazuje, že úlohou LIPŠICA spoločne s jeho zločincami z NAKA a Úradu špeciálnej prokuratúry, je dostať ma do väzenia na 25 rokov až doživotie.
Návrh na TREST ODŇATIA SLOBODY na 25 rokov – DOŽIVOTIE

Áno čítate správne 25 rokov až doživotie, čo predstavuje trest za obzvlášť závažnú trestnú činnosť s obrovskou spoločenskou nebezpečnosťou.

Na záver konštatuje, že sme boli dvakrát po sebe bezdôvodne zatknutí a hlavne, že jej volal vyšetrovateľ z NAKA, ktorý sa jej takpovediac vyhrážal, že ak nás prepustí, tak či tak nás zatknú znova, čo sa potvrdilo aj v roku 2021 keď bol na mňa vydaný zatykač.

Z tohto je jasné, že úlohou LIPŠICA ako advokáta Penty v spolupráci s vyšetrovateľmi NAKA, ktorí sú dnes obvinení zo závažnej trestnej činnosti, je zbaviť sa mňa ako svedka najväčších zločinov HAŠČÁKA a jeho Penty ako aj LIPŠICA a jeho úlohy pri zakrývaní vraždy KUCIAKA a organizovaní štátneho prevratu.