5. 6. 2023

Manipulácia dôkazov v mojom spise časť 2.: Obvinení zločinci NAKA Sabota a Čurilla



V roku 2019 proti mne a mojim kolegom zorganizovala NAKA na príkaz Lipšica, vtedy ako advokáta Penty, akciu Hyena.

Táto akcia má pokračovanie aj v mojom súčasnom zatykači.

Pri akcii Hyena bola zatknutá aj jedna osoba menom Vass.

Túto osobu nikto z nás nepoznal a nevedeli sme vôbec prečo ju zatkli s nami.

Neskôr sa zo spisu dozvedáme, že táto osoba sa ubytovala u mojej susedy, ktorá poskytovala občianskemu združeniu Prinášame nádej aj právne služby.

Podľa výpovede tejto osoby, ktorú prikladám, sa môžete dočítať, že jej úlohou bolo podhodiť do tohto bytu kokaín v objeme 30 g na príkaz drogového dílera, ktorý bol trestne stíhaný za drogovú trestnú činnosť, za ktorú nebol dodnes odsúdený.

Týmto spôsobom chcela NAKA vyprodukovať kajúcnika proti mne, ktorý svedčil, že narkotiká patria mne.

Toto sa však našťastie Čurillovcom nepodarilo a osoba Vass bola omylom zatknutá pri akcii Hyena a vo výpovedi sa ku všetkému priznal.

NAKA aj Úrad špeciálnej prokuratúry túto akciu demaskovali keď osobu Vass ihneď na 2. deň prepustili.

Zarážajúce je to, že keď sme zisťovali aký trest za prechovávanie 30 g kokaín dostal Vass, obdržali sme informáciu, že dostal iba dva roky podmienku napriek tomu, že vieme že za toto množstvo sa bežne sedí aj 8 rokov. Nájdete TU.

Čo je však ešte zarážajúcejšie Matúš Lukáč, ktorý Vassa poveril touto úlohou nebol nikdy odsúdený ani stíhaný za tento trestný čin.

A to aj napriek tomu, že Vass označil Matúša Lukáča ako drogového dílera, pre ktorého už doručoval viackrát klientom drogy. Nájdete TU.

Tak sme zistili, že drogový díler Matúš Lukáč už viackrát spolupracoval s políciou nie pri odhaľovaní trestnej činnosti, ale pri podhadzovaní drog nepohodlným osobám.

Tak ako v posledných rokoch tak aj v tomto prípade vidíme ako Čurillovcom z NAKA fabrikuje falošné dôkazy a podhadzujú ich s úmyslom krivo obviniť nepohodlné osoby s úmyslom privodiť im väzobné stíhanie.