23. 5. 2023

Krátke vyjadrenie k rozsudku vo vražde Kuciaka a Kušnírovej

Zinscenovaná objednávka vraždy Lipšica sa preukázala ako Lipšicova fatamorgána alebo rovno halucinácia z toho, ako je opitý mocou a podporou americkej ambasády.

Lipšic chcel vyzerať ako obeť zlého Kočnera. A dokonca bol tento argument použitý aj pri voľbe za šéfa ÚŠP, no LIPŠIC zas raz vyzerá iba ako idiot.

Kočner nemusel byť odsúdený vo vražde Kuciaka, pretože už aj tak dostal 19 rokov za zmenky, z basy už živý nevyjde.

Kočner na rozdiel od Zsuzsovej Lipšica vôbec nespomínal v súvislosti s vraždou Kuciaka počas súdnych pojednávaní ani v záverečnej reči.

Kočner už nepredstavoval žiadne riziko pre Lipšica ani pre ostatných, ktorí stoja za vraždou Kuciaka a za štátnym prevratom v roku 2018.

Zsuzsová však bola nebezpečná, pretože niekoľkokrát poukázala priamo na Lipšica ich kontakty a spoločné stretnutia.

Zsuzsovej sa museli zbaviť a preto bez zjavného bližšieho dokazovania dostala 25 rokov.

Ako som povedal už v roku 2018 či 2019 v reláciách Infovojny na vraždu sa treba pýtať priamo a osobne osoby Lipšic, osoby Haščák a osoby Nicholson.

Na financovanie štátneho prevratu spôsobeného vraždou Kuciaka sa treba pýtať osoby Lipšic, osoby Juraj Šeliga a medzinárodneho zločinca Sorosa.

Zo Sorosových peňazí z neziskoviek prúdili peniaze na živnostenský účet osoby Juraj Šeliga už niekoľko mesiacov pred vraždou Kuciaka. Na toto som podal aj niekoľko trestných oznámení bývalému šéfovi UŠP Kováčikovi pričom po jeho zatknutí a odsúdení sa tieto podania z ÚŠP  vyparili. Na nahrávke k tomuto podaniu sa baví Juraj Šeliga s partnerom súčasnej prezidentky osobou Juraj Rizman o tom ako zakryjú prichádzajúce peniaze od Sorosa.

Takže Kočner si ticho poslušne sedí a ani slovkom sa nezmienil, na rozdiel od Zsuzsovej, kto by mohol byť objednávateľom vraždy a už vôbec nie, že vražda slúžila ako základný kameň pre pokus Lipšica a americkej ambasády o štátny prevrat.

Tu si dovolím upozorniť na slovné spojenie  “vražda SLÚŽILA na štátny prevrat” a nie ako sa mnohí domnievajú že “vražda bola ZNEUŽITÁ na štátny prevrat”.

František Böhm v tom čase ešte žil a zabezpečoval pre mňa informácie z prostredia Jaroslava Haščáka aj Mariána Kočnera. Fero už toto pred súdom nikdy nepotvrdí a preto zverejňujem v prílohe fotografiu SMS, ktorú mi vtedy poslal.

Zo spravodajského rozpracovania týchto dvoch osôb vyplynulo že po vražde Kuciaka mal Jaroslav Haščák a ďalšia osoba manipulovať s telefónom Mariána Kočnera odkiaľ mazali komunikáciu medzi Mariánom Kočnerom a Jaroslavom HAŠČÁKOM, ktorá sa týkala objednávky vrážd a nielen Kuciaka.

Až následne po tomto zásahu do telefónu Mariána Kočnera bol tento telefón odovzdaný OČTK.

Takže nám tu ostáva otázka, že či neodsúdením Mariána Kočnera práve Daniel Lipšic ( advokát Haščáka v kauze Mecom a HYENA) s pomocou svoje Justičnej mafie IBA CHRÁNI Jaroslava Haščáka, ktorého by mohol Kočner udať vo viacerých prípadoch – v prípade, ak by bol Kočner odsúdený o vražde Kuciaka.