28. 1. 2023

Lipšicove aktivity na Ukrajine

Priatelia je načase aby nám zodpovedali zopár otázok osoby LIPŠIC – PČOLINSKÝ

Ak chce byť Lipšic špeciálnym prokurátorom mal by vysvetliť či je legálne viezť na Ukrajinu peniaze v hotovosti ako to robil na začiatku ukrajinského majdanu keď spolu so súčasným riaditeľom SIS Pčolinským priviezli cash- hotovosť pre protestujúcich, ktorí stanovali na majdane

Kandidát na šéfa ÚŠP Lipšic a Pčolinský by mali tiež vysvetliť odkiaľ mali takéto veľké množstvo hotovosti, kto im to dal, za akým účelom a aké boli ich ďalšie úlohy.

Lipšic a Pčolinský by mali tiež vysvetliť či tieto úlohy plnili pre niektorú zo zahraničných služieb

Títo dvaja Lipšic a Pčolinský musia rovnako zodpovedať aká bola dohoda a úlohy, ktoré mali s neskorším poradcom prezidenta Porošenka a aktérom privatizačného rozkrádania na Slovensku zločincom MIKLOŠom.

Lipšic s Pčolinským by mali tiež vysvetliť akú úlohu zohral v prevrate a neskoršej vláde pozemkový podvodník a úžernícka krysa Kiska – čo sa objímal s fašistom Porošenkom.

Myslím si že nikdy sa k týmto otázkam nikdy nevyjadria ale mali by sa nimi zaoberať príslušníci SIS a NBÚ čo vydávajú bezpečnostné previerky či takéto osoby je vôbec možné považovať za spoľahlivé keď jeden je riaditeľ tajnej služby SIS a ten druhý chce byt šéfom ÚŠP.

Bola to len ďalšia z farebných revolúcii kde musela tiecť krv nevinných občanov aby bol fiktívny dôvod na prevrat a následný pokus o udržanie Krymu čo sa im našťastie nepodarilo. Na Slovensku s tým mame už bohaté skúsenosti v podobe smrti Remiaša a nedávno pri vražde Kuciaka a jeho snúbenice.

V ďalšom článku budeme klásť ďalšie ešte zaujímavejšie otázky.

Krásny víkend priatelia.a