12. 7. 2022

Haščáka bráni nórska polícia?

„…volič je úplné hovno“

Viete kto je autorom tejto neslávne známej vety, ktorá ponižuje obyvateľov (nielen) Slovenskej republiky?

Predsa Jaroslav Haščák.

Konanie nórskej polície nasvedčuje tomu, že bránia záujmy obchodného partnera Nórska Jaroslava Haščáka z Penty. Viete prečo? Pretože v roku 2021 Pavol Forisch podal oznámenie – podnet nórskej polícii. Nórska polícia napriek tomu, že súd prepustil Pavla Forischa postupuje podobne ako slovenská polícia a porušujú Pavlove práva.

Čo vlastne oznámil Pavol Forisch nórskej polícii? Haščák a spol. ukradol niekoľko desiatok miliónov eur prostredníctvom zníženia hodnoty dlhodobého majetku v Slovalco? Zníženie hodnoty dlhodobého majetku v Slovalco zodpovedalo nerozdelenému zisku z minulých období. To znamená, že zisk z minulých období môže byť celý použitý na krytie straty zo zníženia hodnoty dlhodobého majetku – teda zisk ostane v spoločnosti na krytie imaginárnej straty zo zníženia hodnoty dlhodobého majetku a nebude teda rozdelený medzi akcionárov čo je v tomto prípade Hydro AL (Norsk Hydro ASA, Nórske ministerstvo obchodu, priemyslu a rybolovu a Nórsky vládny penzijný fond) a Slovalco Invest, a. s.

Haščák, ktorého meno sa skloňuje v kauzách MECOM GROUP, zdravotná poisťovňa Dôvera , Lekárne Dr. Max, Gorila, vražda Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej…

Nezabúdajme kto bol advokátom a kto poskytoval svoje služby v PENTA kauzách , o kom Haščák povedal , že je kráľovsky zaplatený – Daniel Lipšic. Daniel Lipšic, ktorý je napriek všetkým rozporom špeciálnym prokurátorom GP SR.

TU nájdete ako prebiehalo zníženie hodnoty dlhodobého majetku v Slovalco a.s.