15. 10. 2021

VIDEO podpora PAVLA FORISCHA

Výzva Nórskemu kráľovstvu pred ambasádou v Bratislave

Dnes sme sa tu stretli, pretože si uvedomujeme vážnosť situácie a vyzývame predstaviteľov Nórskeho kráľovstva, aby bol Pavlovi Forischovi udelený politický azyl. Ak by kompetentné orgány rozhodli o vydaní Pavla Forischa orgánom Slovenskej republiky, môže vzniknúť podozrenie, že sa tým stávajú spolupáchateľmi zločincov pôsobiacich v jednotlivých orgánoch Slovenskej republiky.

úryvky zo vstupov:

…stretli sme sa tu, pretože si uvedomujeme vážnosť situácie a vyzývame predstaviteľov Nórskeho kráľovstva, aby bol Pavlovi Forischovi udelený politický azyl.

Ak by kompetentné orgány rozhodli o vydaní Pavla Forischa orgánom Slovenskej republiky, môže vzniknúť podozrenie, že sa tým stávajú spolupáchateľmi zločincov pôsobiacich v jednotlivých orgánoch Slovenskej republiky.

…vo väzbe vyšetrovatelia NAKA Čurilla a Ďurka, ktorí začali trestné stíhanie Pavla Forischa v rámci akcie Hyena. Pri tejto policajnej akcii bol vyvíjaný nátlak na ľudí, aby stali kajúcnikmi, tak ako sme toho svedkami aj v iných kauzách.

Igor Smolen, Martin Mikulec a generál Milan Lučanský. Všetky tieto tri prípady vyšetroval ČURILLA a vo všetkých troch prípadoch usvedčovali podozrivých kajúcnici.

Tri samovraždy, ktoré rieši ten istý vyšetrovateľ a vo všetkých sa v pozadí ako právnik vynára Lipšic.

Riadi Lipšic ÚŠP aj NAKA?…

Konali Turan, Čurilla, Ďurka presne podľa požiadaviek královsky zaplateného HAŠČÁKOVHO LIPŠICA a snažili a stále sa snažia umlčať Pavla Forischa a ostatných?

ČIA JE TO VINA? Odpoveď možno nájdete vo vyjadrení Pavla Forischa:

Všetko ZLO na Slovensku spôsobili zbabelí, posratí a skorumpovaní POLICAJTI-PROKURÁTORI-SUDCOVIA nikto iný.

Robia všetko len na príkaz a za peniaze alebo zo strachu. A na objednávku politikov a zločincov mafie a finančných skupin. POLICAJTI, PROKURÁTORI aj SUDCOVIA ktorí nekonajú proti bezpráviu a zločinu ale práve naopak v ich prospech a hlavne svoj osobný prospech.

Sledujem ako sa na každej demonštrácii nájde zopár idiotov medzi ľudmi a trepú tam hlúposti o neútočení na policajtov lebo že veď oni len plnia rozkazy a oni z to nemôžu.

Hovno… keby POLICAJTI SUDCOVIA AJ PROKURÁTORI neboli zbabelci posraní a skorumpované svine tak 90 % politikov a finančníkov na Slovensku by bolo v base a Slovensko by fungovalo normálne a ľudia by sa nemuseli venovať týmto témam, nemuseli by pracovať v zahraničí ale mohli by tráviť čas so svojimi rodinami a ŽIŤ ŽIVOT.

Od nežnej revolúcie sa nič nezmenilo iba sme o všetko prišli a pár bastardov sa nabalilo a to práve za pomoci korupcie na polícii a súdoch.

HLAVNÝMI A JEDINÝMI VINNÍKMI SÚČASNEJ SITUÁCIE NIE SÚ POLITICI ČO KRADNÚ ALE POLICAJTI, PROKURÁTORI A SUDCOVIA ČO IM TO UMOŽŇUJÚ.

Ďakujeme všetkým zúčastneným a podporujúcim, spolu sme silnejší. Samozrejme i tým čo Paliho či nás „majú radi“ keďže bez vás by sme boli niekde inde.

Dovoľte poďakovať Igorovi Jurečkovi za podporu a video.

Zdroj videa : https://m.youtube.com/watch?…