30. 6. 2021

HRY MOCNÝCH A COVIDPASS

Minulý rok pri registráciách na PCR testy občania obdržali e-maily a sms s číslom COVID PASU. Konkrétny prípad, ktorý vidíte na fotografii e-mailu je z 03.11.2020. Mo­mentálne NCZI spustilo zasielanie sms občanom, ktorí boli v minulosti registrovaní na PCR testy. Čísla COVID PASOV sa zhodujú s tými, ktoré boli zasielané v rámci registrácie na PCR testy.

Pýtame sa :

  1. Ako je možné, že už od minulého roka mali občania zasielanú informáciu s číslom COVID PASU keď tento doklad mal byť hoaxom?
  2. Ako je možné, že predstavitelia tejto (alebo predošlej?) neschopnej vlády dokázali tak rýchlo a za krátky čas vyriešiť identifikáciu občana prostredníctvom jedinečného čísla týchto pasov keď nie sú schopní ani sfunkčniť aplikáciu eKarantény?

PRETOŽE BY TO BOLO NAPLÁNOVANÉ OD ROKU 2018?

Stručná časová chronológia:

  • 16.11.2020 sme zverejnili dokument Európskej komisie so sprievodným textom link: https://www.prinasamenadej.sk/post/show/123 Tento plán realizácie vakcinačného pasu je zverejnený a vypracovaný v roku 2018 a siaha až po rok 2022. Chýba v ňom slovo ´´COVID´´ , inak všetko prebieha podľa plánu.
  • 23.11.2020 Mi­nisterstvo zdravotníctva označuje nami zverejnený dokument za hoax. https://m.facebook.com/story.php?… Priložili link na ktorý keď kliknete tak sa vám zobrazí dokument ktorý je totožný s nami zverejneným dokumentom.
  • 01.12.2020 Martin Klus na svojom FB profile oznamuje že ZAČÍNAJÚ ÚVAHY o COVIDPASSOCH, ktoré majú zjednodušiť cestovanie. https://m.facebook.com/story.php?… Klus je štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.
  • 29.06.2021 Martin Klus opäť vyvoláva v občanoch strach a hnev prostredníctvom segregačného statusu https://www.facebook.com/…566879229233

PROSÍME O ZASLANIE INFORMÁCIÍ V AKOM NAJSTARŠOM DÁTUME Z MINULÉHO ROKA VÁM BOLI ZASIELANÉ ČÍSLA COVID PASS PRI REGISTRÁCII NA PCR TESTY.

Je to veľa čo by sme vám chceli ešte napísať alebo povedať priatelia, ale i my máme svoje životy a čas iba jeden. Poďme spolu tvoriť krajšie zajtrajšky a postavme sa mocným bez strachu a hnevu.