9. 6. 2021

Matovičova EXfirma REGIONPRESS s.r.o. zverejnila trefný komentár

Pred niekoľkými rokmi si plagiátor Igor Matovič získal veľa voličských hlasov prostredníctvom kritických a vábivých komentárov k vtedajším vládam, ktoré zverejňoval vo svojom (neskôr Paulíninom) periodiku.

Dnes sa karta otočila, plagiátor Matovič aj s jeho obyčajne neobyčajnými ľuďmi dostali trefnú kritiku v Trnavsku od pána Jána Košturiaka (strana 3).

Pán Košturiak, súhlasíme s Vami, najmä s poslednou vetou: Začnime si krajinu spravovať sami – bez politikov.

Najmä teraz keď sa po hlasovaní poslancov NR SR k novele Zákona o hospodárskej mobilizácii – číslo 179/2011 Z.z. ukázalo ako veľmi chcú občanov udusiť. Nestačilo im obmedzovanie nášho dýchania prostredníctvom nezmyselného prekrývania dýchacích ciest.

Zdôrazňujeme, že opozícia sa nijak proti tomuto šialenstvu nezjednotila a rázne nepostavila. Otázka znie: ,,Je opozícia riadená? Ak áno kto ju riadi?"

Snažíme sa vám to povedať už dávno priatelia, ZACHRÁNIŤ SA MÔŽEME IBA MY SAMI. Nik iný to za nás neurobí. Žiadny z politikov nás, obrazne povedané, nevezme za ruku a nepôjde s nami napríklad k lekárovi, na úrad, za zamestnávateľom povedať že sa nechceme dusiť, testovať alebo vakcinovať.

Čo vy na to priatelia? Odhodlaní? Vytrvalí?

MY ÁNO

Zdroj obrázku: https://www.regionpress.sk/archiv , číslo 21 / 28.máj – strana 3