28. 5. 2021

Poslanec Tomáš TARABA je LEGALIZANTOM tajnej služby

Svojim návrhom v parlamente na predvedenie PČOLINSKÉHO potvrdil svoju lojálnosť SLOVENSKEJ INFORMAČNEJ SLUŽBE.

TARABA musí pomôcť KOLLÁROVI dostať PČOLINSKÉHO z väzby a znedôveryhodniť tým celý systém kajúcnikov. Samozrejme že pokiaľ je systém kajúcnikov postavený na lži, falošných výpovediach, zmanipulovaných svedkoch a podrobených dôkazoch v réžii vyšetrovateľa ČURILLU, tak je to prúser. Ale TARABA to musí robiť aby tak ochránil svojho riadiaceho dôstojníka KOŠČA, ktorý je aj jeho dlhoročným biznis partnerom a v súčasnosti na úteku, ale stále krytý SIS a jeho bratom, ktorý je naďalej šéfom personálneho oddelenia SIS a oboznamuje sa s utajovanými skutočnosťami.

Kollár v parlamente na neverejnej schôdzi vyrukoval s akýmsi zdrapom zo SIS od svojho koníka na poste riaditeľa SIS ALÁČA, ktorého úlohou je ochrániť PČOLINSKÉHO a KOŠČA a záujmy KOLLÁRA a KRAJNIAKA. Taký zdrap napísaný účelovo na objednávku, aby ním všetkých nielen očiernili, keďže tá manipulácia kajúcnikov sa naozaj deje už dlhodobo. No hlavne preto, aby zachránili kindervýpalníka PČOLINSKÉHO, ktorý má tiež v spravodajských kruhoch prezývku ŽIAROVKA alebo HALUŠKA PČOLO.

Samozrejme PELLEGRINI sa musel pridať lebo jeho aj jeho stranu zlodejov ohrozuje tento režim a je vydierateľný keďže nad ŽIGOM visí Damoklov meč. Na RAŠIHO to príde čochvíľa a ja ku tomu výdatne pomôžem, keďže viem že RICHARD RAŠI vypaľoval aj s PAVLOM PAŠKOM zdravotnícke firmy, ktoré mali biznis s PENŤÁCKOU poisťovňou DÔVERA. RAŠI preberal každý mesiac niekoľko miliónov v hotovosti… za čo, kde, kedy, od koho, Vám dáme vedieť už za chvíľku.

TAKŽE NEZABÚDAJTE PRIATELIA, TO ČO TU SLEDUJEME POSLEDNÉ OBDOBIE, NIE JE ŽIADEN BOJ O SPRAVODLIVOSŤ A UŽ VÔBEC NIE ZA PRÁVNY ŠTÁT ČI NIEČO PRE ZLEPŠENIE ŽIVOTA OBČANOV A NASTOLENIE SPRAVODLIVOSTI.

PRETOŽE TOTO JE VOJNA ZLOČINECKÝCH GANGOV NA SLOVENSKU. Ide len o to kto bude pri koryte a neskončí v base…