19. 5. 2021

Média opäť klamu a odvádzajú pozornosť od skutočného problému a NAKA im vtom výdatne pomáha

Milá pani redaktorka DenníkaN Mária Benedikovičová.

Týmto otvoreným listom si dovolím reagovať na Váš článok zo dňa 16.05.2021 s náz­vom: NAKA nezistila nič podozrivé pri budove, pre ktorú mala skončiť Kolíková. Za kauzou je exsiskár…

Chcem Vás dopredu upozorniť, že spájanie kauzy okolo Kolíkovej s mojou osobou a mojim občianskym združením Prinášame nádej je hrubým zavádzaním čitateľov a poškodzovaním nášho dobrého mena, keďže spomínate iba akúsi diskreditačnú kampaň a zabudli ste povedať, že stojím aj za jednou z najväčších káuz minulej vlády a to kauzy podvodov pri prevodoch bytov vo Fivestarrezidence a Bonaparte, za ktorou stál Bašternák a Kočner. Túto kauzu som s kolegami priniesol ja, zabezpečil všetky dôkazy, robil všetky trestné oznámenia aj mapy prevodov a všetky mnou získané dokumenty boli prezentované na tlačových konferenciách poslancom Rajtárom, Lipšicom aj Matovičom, ktorí to poskytli vašim novinám. Takže všetko s čím ste pracovali pochádzalo z mojich rúk.

Taktiež naše o.z. PRINÁŠAME NÁDEJ stálo za odhalením smrteľnej baktérie listéria v závode MECOM GROUP patriacej HAŠČÁKOVEJ Pente, ktorá po medializácii musela vykonať hygienické opatrenia na ochranu zdravia zákazníkov. Tiež sme stáli za kauzou odhalenia falošných bankových výpisov použitých spoločnosťou Penta v konkurznom konaní v mojom spore o fabriku MECOM.

Preto Vás žiadam, aby ste zverejnili moje vyjadrenie ku kauze VÚZ aj s trestnými oznámeniami, ktoré som v tejto súvislosti podal, keďže sa absolútne netýkali Kolíkovej a jej rodinných príslušníkov ako to píšete v článku.

Týkali sa spoločnosti Penta, ktorá túto budovu získala za pomoci bývalého manažéra zdravotníckych firiem z portfólia HAŠČÁKOVEJ Penty pána Ľubomíra Lopatku, ktorý je dnes šéfom štátneho MH Manažment – čo je nástupca Fondu národného majetku, cez ktorý už v minulosti Haščák rozobral väčšinu štátneho majetku – opisuje to spis Gorila.