16. 5. 2021

Člen zločineckej skupiny Haščáka - VLADIMÍR PČOLINSKÝ

Pčolinský je veľmi dôležitou postavičkou Koščovho zločineckého prostredia slúžiaceho na ochranu záujmového Jaroslava Haščáka a jeho zločineckej skupiny Penta. Tento člen Haščákovho a Koščovho zločineckého komanda je bývalý (krátkodobý) riaditeľ SIS, dnes už väzobne stíhaný Vladimír Pčolinský s manželkou, ktorá dnes aj naďalej opruzuje v parlamente, do ktorého od hanby radšej ani nechodí, ale plat berie a žerie za naše štátne peniaze.

Pčolinský s manželkou – poslankyňou sa chodili veľmi často ku Koščovi domov do Pezinka. Pčolinský sa vlastne strkal Koščovi do zadku lebo ho potreboval a KOŠČ zasa potreboval takého somára ako bol Pčolinský.

Pčolinského s Koščom zoznámil Jano Vaľo asi pred 10 až 11 rokmi keď boli Koščovci u Vaľovcov na návšteve. Bol tam aj Pčolinský s manželkou, ktorá bola vtedy tehotná.

Teda už je verejne známe,že Polinský s Koščom boli komplici zločinu pri spoločných vydieračkách podnikateľov aj politikov.

Len nedávno pribudlo Pčolinskému ďalšie obvinenie, že uplácal 10 tisíc eurami policajta Kučerku, ktorý teraz proti nemu svedčí aby zastavil vyšetrovanie medzinárodnej stavebnej spoločnosti. Viem že Pčolinský poskytoval ochranu respektíve bral Pčolinský výpalné od stavebnej spoločnosti STRABAG za daňové podvody a to, že odtiaľ cez rôzne firmy odchádzali platby za fiktívne služby práve Pčolinskému a jeho komplicom. Práve asi preto postavil areál na Záhorí aj s jazerom kde majú chaty cela família. Za čo zaplatil prerábku svojho bytu vo Vinohradoch? Platby išli z akejsi českej firmy.

Mafiáni zo strany Sme rodina sa snažia za každú cenu zachrániť svojho pololatentného zločinca Pčolinského za každú cenu.

Pokúšajú sa to urobiť bez akéhokoľvek zaobalenia rovnako ako pri voľbe LIPŠICA a to zmenou zákona. V prípade Pčolinského zmenou zákona o väzbe, aby sa čo najskôr ich zločinec amatér a hlupák dostal čo najskôr von z väzby a neohrozoval tak Lipšica, Krajniaka, Kollára a hlavne Haščáka a ďalšie zločiny, v ktorých by mohol vypovedať keď sa zlomí – čo bude veľmi skoro.

Zločinci zo strany Sme-Rodina však zašli ešte ďalej pri ochrane svojho dvorného intrigarsky a vydierača. Boris Kollár totiž vybral za Pčolinského nástupcu ďalšieho z radu Pčolinského otrokov a to osobu Aláč, ktorý pôsobil aj v pofidérnej firme TCA ktorá zabezpečovala sledovanie a rôzne iné nezákonne činnosti pre klan Pčolinských ako aj pre LIPŠICA a KRAJNIAKA. Tento ALÁČ tam vyučoval takzvané spravodajské minimum čo znamená že vynášal zo SIS utajované informácie o tom čo sa tam naučil, o spôsobe práce a prostriedkoch SIS. Za to by mal byť trestne stíhaný a nie dostať post riaditeľa SIS.

Tu opäť zlyhal celý systém bezpečnostných previerok keď ju vydali takémuto človeku. Teraz môžeme očakávať že ALÁČ bude pokračovať ha vo vypaľovaní tak zahladzovani trestnej činnosti podľa objednávok a hlavne bude pokračovať v rozpracovávaniu policajtov NAKA a všetkých čo sa zúčastňujú stíhania PČOLINSKÉHO.

Súd predĺžil väzbu Pčolinskému, respektíve ho neprepustili na slobodu, čo pri zločincovi jeho rozmernou je správne.

Dnes sa dozvedáme, že sa nielenže nechal korumpovať od konkurzného zločinca Zora Kollára, nielen že on sám korumpoval policajta Kučerku, ale aj nechal rozpracovať svojou tajnou službou, teda skôr zneužil SIS na prenasledovanie vyšetrovateľov NAKA,ktorí na ňom pracovali.