5. 5. 2021

ŠELIGA sa rozhodol odstúpiť iba ako podpredseda parlamentu... a jeho milenka Žitňanská tiež

Tak oni sa tam ožieraju donoci v krčme keď ostatných ľudí pokutujú a vyhrážajú sa im sankciami za nedodržiavanie opatrení.

Aké to krásne gesto.

Že vraj Žaludi si takto predstavujú politickú kultúru a keď pochybia odstúpia. Dovolím si zasmiať sa …🤣🤣🤣

Tak prečo potom nevrátili poslanecké mandáty ale len zmenili stoličky. Presne po vzore ich psychicky narušeného premiéra.

Prečo neodstúpila Remišová po kauze Govnet keď nechala stihat dvoch nevinných zamestnancov?

Prečo tiež neodstúpila Kolikova po neobjasnenej údajnej samovražde Lučanského?

Prečo Kiska nesedí vo väzbe za jeho zločiny?

A ŠELIGA ako vždy klame rovnako ako klamal že mu nechodia peniaze od SOROŠA už pred vraždou Kuciaka tak klamal občanom do očí na jeho trápnej tlačovke kde tvrdil že poprosil majiteľa či tam môžu ostať dlhšie… Nemusel nikoho prosiť … kaviareň patrí jeho kamošovi a jednému zo zosnovatelov prevratu z Baru Apač osobe Štefan Hríb. S Hríbom sa dobre pozná lebo neraz som ho stretol v tejto Hríbovej knajpe na Palisadoch nadrbaneho kde sa stretávala cela particka čo stala za prevratom. Chodievali tam aj Nicholsonova Lipsic aj Remisova a cela tato banda… Tiež sa radi stretávali ešte pred vraždou Kuciaka v kaviarni u Krajniaka kde bol kočnerovým komandom ŠELIGA odfotený ešte dávno pred vraždou Kuciaka a predtým než vznikla vôbec iniciatíva za Slušne Slovensko.

ŠELIGA JE PRESTE OBYČAJNÝ KLAMÁR A SOROŠOVA AJ LIPŠICOVA OPIČKA…