20. 4. 2021

Slovenskí aj Českí politici opäť klamali o výbuchu vo Vrběticiach

Slovenskí aj Českí politici opäť klamali o výbuchu vo Vrběticiach v 2014, ktorý bol zinscenovaný aby zamietol stopy po chýbajúcej munícii, ktorá skončila v rukách teroristov.

V týchto muničných skladoch sa nachádzali zbrane s ktorými sa obchodovalo a tento obchod ako aj príslušníkov českých tajných služieb podrobne sledovala ruská GRU.

Dôvodom monitorovania presunov týchto zbraní bolo to, že od roku 2012 sa zbrane a munícia z Vrbětic potichu presúvali na Ukrajinu a odtiaľ putovali priamo do rúk vtedajšej Free Syrian Army teraz Islamský Štát ktory bojuje proti Bašarovi Assadovi a to je v priamom rozpore s medzinárodným zbrojným embargom na dodávky zbraní do Sýrie.

V skladoch teda boli zbrane a munícia, ktorá sa rozpredávala teroristom Islamského štátu cez Ukrajinu a zmenšujúce sa zásoby trebalo zakryť teda legalizovať a preto sa použil scenár výbuchu muničného sladu keďže potom už nikto nieje schopný určiť koľko zbrani a munície bolo zničených a bolo možné ich odpísať keďže nebolo možné spraviť inventúru.

Profesionáli z ruskej GRU pohyb tých zbraní sledujú dlhodobo po celom svete a konkrétne vo Vřbeticiach od roku 2012 kedy Češi začali dodávať povstalcom v Sýrii a vyšetrovaním v roku 2015 až 2017 sa potvrdilo že mnohé z týchto zbraní a munície sa nachádzajú v Syrii u členov Islamského Štátu v dokonalom zakonzervovanom stave čo nie je bežne pre blízky východ čo značí o tom že tieto zbrane prišli do skladov vo Vřbeticiach priamo zo skladov českej armády a na celom obchode sa museli podieľať najvyššie politické špičky ako aj príslušníci českých tajných služieb ktorých odhalila aj Ruská GRU.

Otázkou ostáva či politici, ktorí tento zastierací manéver českých tajných služieb chcú dnes hodiť na Rusov vedeli , že tie zbrane skončia v rukách teroristov z Islamského štátu a tým pádom sú spolupáchatelia terorizmu vo svete a či o tom vedia aj slovenskí politici a tí ostatní lúzri čo sa tu teraz ku tomu vyjadrujú a huckajú nás proti Rusom.

Pravda raz vyjde najavo a potom sa budú všetci zodpovední, ak vôbec budú ešte žiť, zodpovedať za svoje činy .🦇