27. 1. 2021

Matovičova vláda pokračuje v prekrývaní zločincov a ich zločinov

Napriek ostentatívnym manévrom NAKA pri zatýkaní takzvanej Justičnej Mafie za sprievodu zapredaných liberálnych médií sa vôbec nič nezmenilo k lepšiemu.

Jedných zločincov v talároch nahradili takí istí ak nie väčší. Matovičova vláda aj naďalej pokračuje v prekrývaní aktivít najväčších zločincov a ich zločinov.

Toto je jasným dôkazom že zmena figúriek vo vláde nič nezmení pokiaľ sa nezmení Ústava a systém riadenia štátu a pokiaľ prehnité skorumpovane štruktúry nezmiznú na smetisku dejín spravodlivosti a práva.

Sú mnohé mená, ktoré by sa dali menovať ako Mazák, ŠANTA, Turan, HONZ, Siváková, Kliment,… mnohí další… Hlavne sa treba zbaviť Lipšica, Pčolinského, Zuriana, Mikulca a potom možno možno možno niekto nájde odvahu a povie čo sa dialo na ich príkaz …

Živým príkladom súčasnej katastrofálnej situácie je prípad Jankovská, ktorá keď začala vypovedať proti najväčším rybám v rybníku a nie len proti skorumpovaným kolegom tak jej väzbu ešte viac sprísnili. Je jasné, že niekto tu kryje tie najväčšie ryby keďže doteraz žiadna skutočná hlava oligarchu či politika nepadla. Veď vo väzbe dodnes skončili iba osoby čo robili veci na niekoho objednávku, ale objednávatelia nesedia. Jankovská, ktorá aj podľa Kočnerovej treemy ovplyvňovala súdne konanie v prospech Penty v kauze JA proti Mecom GROUP. Veď táto informácia, že pomohla a za koľko to robila by usvedčovala Gorilou preslávenú finančnú skupinu PENTA.