9. 1. 2021

Čo vlastne robí osoba Pčolinský na poste riaditeľa SIS

Všetci dobre vieme kde a kedy vznikol a že pochádza z rodiny ktorá zastávala vysoké štátne funkcie v štruktúrach KDH už od jej vzniku. V skratke sa jeho pôsobenie dá zhrnúť do slov „poskok Lipšica“. Dnes si povedzme len toľko, že tak ako za pôsobenia Lipšica ako ministra vnútra získal neopodstatnené povýšenia do hodností, na ktoré nemá profesionálny ani osobný nárok, tak aj dnes je pseudoriaditeľom Slovenskej informačnej služby absolútne bez opodstatnenia. Jediné čo je o ňom v spravodajských kruhoch známe je jeho bezbrehé prisluhovanie Lipšicovi, intrigy v politickom a policajnom prostredí, pomoc, poradenstvo= vypaľovanie podnikateľov a plnenie úloh Košča, Lipšica a Haščáka. V posledných rokoch plnil aj úlohy manipulácii médií či už pri vražde Kuciaka a Kušnírovej cez pomýlenú a zapredanú klamárku Tódovú, tak aj naďalej cez manipuláciu v iných denníkoch v prípadoch, ktorými ohuruje súčasná vláda občanov. Na čo používa Pčolinský svoju bývalú milenku J.Š. z mienkotvorného denníka. J.Š. , Tódovú a iné presstitútky využíva, okrem ohýbania pravdy a manipulovania verejnej mienky, výhradne pre svoje osobné ciele a hlavne pomsty, ktoré sa absolútne nezlučujú s jeho postavením riaditeľa SIS.

Otázkou je aký je jeho skutočný záujem. Možno to robí preto že aj on či ľudia ako Lipšic, čo ich má chrániť, sú sami namočení v kauzách posledných mesiacov.

Ale toto už priatelia nechajme celé na OČTK, kde aj napriek veľkému vplyvu Lipšica cez NAKA či ÚŠP sa nachádzajú kvalitní a čestní vyšetrovatelia, ktorí zatýkajú kohokoľvek či už je to námestník SIS Beňa alebo korupčník a zločinec Haščák.

Beňa je Pčolinského a Lipšicova achilova päta!!!

Lebo keď táto osoba začne rozprávať, akú úlohu zohral pri vyšetrovaní ale aj samotnej vražde Kuciaka a mnohých iných trestných činoch, v pozadí ktorých je Pčolinský, Lipšic a Košč , tak tieto osoby skončia na doživotie v base a detský príbeh Slušného Slovenska pôjde do hovien. Pokiaľ však predtým nebudú zasamovraždení ako generál Lučanský.