9. 1. 2021

Vyšetrovateľ Čurila

Drahí priatelia

Dnes sa dozvedáme zo zasadnutia bezpečnostnej rady štátu, ktorá bola zvolaná kvôli smrti generála Lučanského, jednu z najdôležitejších informácií.

A to, že vyšetrovateľom bol samovraždami obvinených dobre známy vyšetrovateľ NAKA osoba ČURILLA.

Tomuto neslávne známemu vyšetrovateľovi sa už obesili traja obvinení za posledný rok.

V prvom prípade sa jedna o údajnú samovraždu obesením člena takáčovského gangu Igora Smolena, ktorého našli obeseného dňa 28.04. 2020 pri brehu ramena Dunaja. Kauza Takáčovci.

V druhom prípade sa jednalo o jedného z vtedajších bosov takáčovského gangu Martina Mikulca ktorého našli obeseného 05.08. 2020. Kauza Takáčovci.

No a ten tretí najsmutnejší prípad je prípad generála Lučanského, ktorý sa údajne obesil v cele dňa 29. 12. 2020. Ako inak tiež kauza Takáčovci.

Všetky tieto tri prípady vyšetroval pofidérny vyšetrovateľ ČURILLA a vo všetkých troch prípadoch usvedčovali podozrivých kajúcnici.

Kto je Čurilla? Je aj štvrtý prípad kde chcel Čurilla použiť kajúcnika teda kajúcničku. Tejto žene volajme ju Katarína podhodil cez svojho kuriéra iný kajúcnik menom Matúš, obvinený z drogovej trestnej činnosti výmenou za svoju slobodu 30 gramov kokaínu na prikazy vyšetrovateľa..... Našťastie vtedy sa stala chyba lebo ten čo podhodil tieto drogy nestihol byt opustiť a vrazilo dnu policajné komando. Tento kuriér sa neskôr vo výpovedi priznal že balíček priniesol on ale nevedel čo je vnútri. Zaujímavé je, že tento kuriér dodnes nie je vo väzbe alebo odsúdený. Týmto podhodením kokaínu chcel vyšetrovateľ spraviť kajúcnika z pani Kataríny okrem iného právničky, ktorá pre mna často poskytovala poradenské služby a takto ju donútiť svedčiť proti mne. Našťastie sa to vyšetrovateľom Naka nepodarilo a Katarína sa nestala ďalším z kajúcnikov. Táto kauza sa týka pokusu trestne ma stíhať za obchodovanie so zbraňami a drogovú trestnú činnosť, ktorej jedinou zámienkou bolo diskreditovať ma keďže po prepustení som bol ihneď zatknutý znova a takto protizákonne ma ČURILLA a ĎURKA aj CHUDÝ držali štyri dni vo väzbe. Jedná sa o kauzu HYENA.

Čo je však ešte zaujímavejšie je, že v prípade HYENA bol právnym zástupcom údajne poškodenej PENTY z vymysleného vydierania tiež zmrd LIPŠIC. Ten LIPŠIC, ktorý chce byť šéfom ÚŠP a ten, ktorý zakladal ÚŠP takže všetci súčasní prokurátori, ktorí tam pracujú, sú svojim spôsobom poplatní Lipšicovi keďže im dal špeciálne právomoci, špeciálne platy, špeciálne kauzy a hlavne pod nich spadá NAKA. Takže len hlupák nepochopí že Lipšic riadi ÚŠP aj NAKA. Takže nielen prokurátor Turan v kauze HYENA a kauze vraždy Kuciaka, či prokurátor ŠANTA v prípade zmenky Markíza, ale aj všetci ostatní ako dnes už Generálny prokurátor ŽILINKA sú poslušnými figúrkami na LIPŠICOVEJ šachovnici smrti. V súčasnosti LIPŠIC riadi cez komunistického sudcu MAZÁKA už aj najvyšší súd. Ten súd čo pred pád dňami prepustil stíhaného zločinca HAŠČÁKA. Podvodníka korupčníka a človeka čo nemá krvavé len ruky a nohy, ale je vlastne celý zašpinený krvou svojich obetí.

No a na záver k obeseniam len posledný krátky príbeh, ktorý sa týka súčasného riaditeľa SIS Pčolinského, ktorý je prisluhovačom LIPŠICA dlhé roky a bránil Lipšicove záujmy aj priamo na mieste nehody kde Lipšic zrazil človeka.

Pčolinský bol totiž na mieste samovraždy obesením bývalého podpredsedu najvyššieho súdu Majchraka skôr ako vyšetrovatelia. https://spravy.pravda.sk/…-to-prekaza/

Priatelia povedzme si to narovinu… Existuje niečo viac podozrivé ako štyri samovraždy obesením z toho tri v prípadoch, ktoré rieši ten istý vyšetrovateľ a vo všetkých štyroch je v pozadí ako právnik Lipšic. Ďalšie tri vraždy kde je Lipšic ako právnik Valko Kuciak Kušnírová? A vo všetkých siedmich prípadoch sú dôkazy postavené len a len na kajúcnikoch. Len hlupák to nevidí.

Krásny víkend.