5. 11. 2020

Vyjadrenie k zatýkaniam NAKA v poslednom období. BODOR, KOLLÁR, KOVÁČIK, MAKO, HRAŠKO, KRAJMER, GAŠPAR, KVIETIK....

Musím vyjadriť súhlas so všetkými zatknutiami ale aby ste sa mylne nedomnievali že sa tu jedná iba o výkon spravodlivosti, ale ide tu hlavne o nasledujúce :

ČISTIČ ČISTÍ PROSTREDIE PRE VLASTNÉ ZLOČINY To znamená, že trestnú činnosť, ktorú konali doteraz horespomenuté osoby, týmto nezastavia iba im ju preberú a budú v nej pokračovať biele kone súčasných mocipánov. Bodorov biznis preberie niekto nový nesprofanovaný. Kollárov majetok, ktorým ovláda časť zdravotníckeho biznisu s HAŠČÁKOM preberie ako samostatný vlastník SLÁVO. Tak ako aj Kvietikov, boj o pozemky z pozemkového fondu a vojnu o poľovné revíry po celom Slovensku preberie PENTA. A Bodorove aktivity napríklad kontrakt na likvidáciu použitých euro bankoviek ovládnu biele kone Haščáka a možno priamo Penta a likvidáciou týchto bankoviek ich možno ešte pár krát otočia. Haščák sa tým zbaví svedkov svojej najväčšej trestnej činnosti, o ktorej by vedel Kollár aj jeho poskok Bodor hovoriť hodiny ba možno aj mesiace bez prestávky, Kováčik by mal ku tomu tiež čo povedať rovnako ako Gašpar s Hraškom keď zakrývali Kuciakovu vraždu. Predpokladám, že jedným z vyšetrovateľov je tak, ako aj v iných prípadoch, majster lži klamstva korupcie a zločinu vyšetrovateľ Čurila. Ten Čurila u ktorého som vypovedal ohľadom vraždy Kuciaka. Ten Čurila za ktorým ma poslal Hraško aby som tam vypovedal vo veci vraždy Kuciaka. Ten Čurila čo nás protizákonne stíhal v akcii HYENA ktorú riadili LIPŠIC pre Haščáka a ktorej úspešný priebeh mal zabezpečiť Zurian a to celé pod kontrolou Bodora ktorý tiež konal na príkaz Haščáka. Tá akcia HYENA ktorá bola generálnou prokuratúrou zastavená ako protizákonná. Tak tento Čurila je jeden z vyšetrovateľov ktorý riešia Gašpara a Hraška.

Gratulujem.

Zbavujú sa nepohodlných ľudí čo zastavovali vyšetrovania, vyšetrovali na politické či iné objednávky ako napríklad v prípade Kováčika alebo ktorí nariaďovali vyšetrovania, či súdili ako v prípade zadržaných sudcov, či Hraška s Krajmerom.

Dosadzujú sebe lojálnych. Na ich miesta si teraz oficiálne s veľkou ovácií úspechu zo zabíjania dosiadia akože tých čistých správnych a poctivých no v skutočnosti rovnako skorumpovaných, LIPŠICOVI ČI HAŠČÁKOVI ZAPREDANÝCH SUDCOV A PROKURÁTOROV ktorých jediným šťastím je že v správny čas stáli na správnej ale v skutočnosti na tiež nesprávnej strane zákona.

Zbavujú sa výpalníkov Všetci horespomenutí by mali mnoho čo povedať o zločinoch Haščáka či ľudí z J&T. Ale verte či neverte vyzerá to tak, že títo ostanú naďalej nedotknuteľní BA dokonca konkrétne práve tieto osoby stoja za čistkou v prostredí polície, súdov, prokuratúry či zločinu. Zbavili sa svedkov ich vlastnej trestnej činnosti,ktorú im doteraz verne zakrývali ako také strážne psy zločinu a tak isto aj boli svojimi pánmi odkopnutí ako prašivé psy na smetisko dejín korupcie, klamstva, intríg a politických zločinov.

Nikdy nebola ideálnejšia doba pre tieto čistky ako teraz. Lipšic, Matovič a celá koalícia a aj Haščák a ľudia z J&T vedia že teraz sa jedným volebným obdobím zbavia všetkých nepohodlných svedkov, všetkých ktorý vedeli o ich zločinoch a mohli by o nich hovoriť. Ale teraz sa o ich výpovediach, prípadne snahe spolupracovať proti Haščákovi, Lipšicovi, J&T a ostatným ich poskokom už nikdy nikto nedozvie. Tiež je to ideálne preto že tým Matovič naplní svoju predvolebnú protikorupčnú agendu a splní sľub voličom aj keď len naoko a s úplne iným cieľom než je očista justície, keďže zadržaných nahradia Lipšicovi a Haščákovi zločinci. Tiež je ideálna doba sa takto elegantne zbaviť jedinej reálnej opozície ktorou je SMER na čele s Ficom, lebo zločinci a zatknuté biele goliere by mohli vypovedať proti FICOVI a Kaliňákovi a ostatným, ktorí vedeli čo sa v skutočnosti v štáte deje. Týmto by rovnako umlčali celý Smer ako teraz umlčiavajú Kotlebu a opozícia by zhasla. Matovič s jeho vládou by opäť plnili predvolebnú agendu. Problémom je, že okrem zatýkania z toho občania nemajú absolútne žiaden úžitok lebo žiadne peniaze sa štátu nevrátia a ani neušetria keďže Sulík s Matovičom aj Kollárovou Sme rodinou budú rabovať a kradnúť nielen štátny majetok, ako to robili predchodcovia, ale budú aj ožobračovať obyčajných ľudí cez Sulíkove rozpredávanie štátneho majetku, až po Krajniakove gorilie zákony, že deti majú rodičom platiť dôchodok a podobne zhovadilosti, ako aj rozobratie zdravotníctva atd.

Horespomenutí zločinci teraz vypovedajú to čo chcú vyšetrovatelia a objednávatelia počuť. Všetko ostatné o tých skutočne veľkých zločinoch sa do zápisníc nikdy nedostane a ostáva to za dverami kancelárií skorumpovaných vyšetrovateľov a za múrmi väzníc kde zhnijú do konca života alebo minimálne do zmeny vlády.

Jedno je však pravda, že aj za tie zločiny čo sú im kladené za vinu, si to určite zaslúžia.

Na záver poviem len jedno. To najpodstatnejšie pre Matoviča a jeho vládu ako aj očistenie ich mena a prípadná sebareflexia zločinca Lipšica, ktorý koná v prospech Gorily HAŠČÁKA, by bolo keby teraz získali dostatok dôkazov od zadržaných v kauze GORILA a o dalších zločinoch HAŠČÁKA. Týmto krokom by sa rozplynulo podozrenie z prekrývania súčasných zločinov aj korona opatrení súčasnej vlády a nastala nová doba v tomto štáte.

Musím vyjadriť obavu, že toto nikdy nebolo cieľom zatýkania ale len to čo spomínam v predchádzajúcich odstavcoch tohoto statusu. Nikto zo zatknutých nie je žiaden oligarcha okrem Kvietika, ktorý si ale skryl biznis s pozemkami s HAŠČÁKOM. Bodor bol len obyčajný biely kôň Zora Kollára a Haščákov ťah na Smer. Zora sa zbaviť musel lebo ovládal jeho časť zdravotníctva, ktorú teraz Haščák získal,
tiez vydieral FILA vo veci vysporiadania oklamaných akcionárov SCP kde teraz zlodeja FILA zastupuje Lipšic a Penta si takto osedlala svojho ďalšieho bieleho koňa, ktorým sa stal Filo a postupne získava kontrolu nad majetkom SCP. Zoro tiež z času načas vypaľoval Haščáka aj Korbačku a iných zlodejov z J&T.

Pokiaľ nebudú odsúdení a zavretí zločinci ako Haščák, Filo, Široký, Poor, Korbačka, Tkáč a podobne, a tiež zhabané ich majetky a vrátené štátu, nielen naoko rozpredané drobne, tak dovtedy sa v tomto štáte nič nezmení.

Obávam sa, že sa to v tejto generácii sk.rvených politikov akí tam sú doteraz nikdy nestane, keďže politici potrebujú oligarchiu a zločin aby mali proti komu virtuálne bojovať a aby im mal kto sponzorovať volebné kampane a aby cez nich mohli prať špinavé peniaze, brať úplatky a nakoniec ich použiť aj na špinavú robotu ako napríklad vraždy či prevrat… Sem tam ich aj vypalovať a nakoniec ich pozatvárať do basy, aby aj vyzerali naoko za dobrých pred zrakmi voličov.