29. 10. 2020

Naše cesty sa rozišli

Drahý priatelia

Mnohých z vás mi kladú otázky ohľadom pána Žiarana na ktoré Vám žiaľbohu nedokážem odpovedať.

Ja sám totiž nedokážem pochopiť jeho vyhlásenia, statusy a politické postoje a už ani osobnostné a ľudské. Plne sa dištancujem od jeho vyhlásení ako aj od jeho akého koľvek konania či skôr nekonania. Mna osobne ako aj moje občianske združenie Prinášame nádej s pánom Žiaranom spája len obchodný vzťah v rámci kauzy Mecom nakoľko vlastní jednu osemtisícovú pohľadávku ktorá je súčasťou konkurzných konaní, ktoré spoločne vedieme proti PENŤÁKEMU Mecomu.

Žiadne ďalšie obchodné ani spoločenské ani osobné či protizločinecké aktivity spolu nemáme.

Mňa nechal trestne stíhať právny zástupca Penty LIPŠIC ktorý stojí v pozadí súčasných politických strán vládnej koalície a jeho Prokurator Turan. Lipšic je MATOVIČOV osobný priateľ a riadi ho. Matovič ani nikto zo súčasnej, ale ani predošlej vlády a vlastne vôbec nikto mi nikdy nijako nepomohol pri žiadnej kauze či odhaleniach ba dokonca vyzradzali moje zistenia protistrane.

Jediná osoba čo sa kedy postavila aj to len v kauze Kočner Baštrnák bol bývalý poslanec Jozef Rajtar.

Všetci ostatní ktorým sme poskytli informácie ako napríklad LIPŠIC, Pčolinsky Vlado súčasný riaditeľ SIS aj jeho brat Peter Pčolinsky poslanec Sme-rodina, súčasný premiér Matovič, poslankyňa Nicholsonova a Sulik naše informácie odmietli zverejniť či akokoľvek ich preveriť ako to robil Rajtar ale práve naopak ich ututlali a vyzradili protistrane. Tiež sme informácie poskytli aj viacerým poslancom Smeru či SNS a ty tiež spravili úplne hovno keďže sú na výplatných listinách Penty alebo J&T či iných zlodejov.

Kiska a Nicholsonova dokonca zaútočili na mna osobne v kauze Mecom na prikaz Hascaka aby bránili PENTU.

NIKTO ZO SÚČASNEJ ANI PREDCHÁDZAJÚCEJ VLÁDY NÁM NIKDY NEPOMOHOL BA PRÁVE NAOPAK.!!!!!

Jediná osoba ktorá rozhodla spravodlivo bolo súčasná zastupujúca prokurátorka Generálnej Prokuratúry Judr. Kováčiková, ktorá zastavila naše trestné stíhanie. Táto prokurátorka bolo viac krát atakovaná Lipšicom aj Matovicovcami a tiež sa postavila proti Lipšicovej kandidatúre na generálneho prokurátora.

Preto nerozumiem vyhláseniam pána Žiarana a nesúhlasím sními, ale je to jeho názor a keďže je slobodný, dospelý a svojprávny tak ho rešpektujem aj keď nechápem a nesúhlasím sním. Toto však neznamená že by sme robili proti sebe alebo niečo podobné.

Ďalší ktorí nám pomohli aj nepomohli … Z novinárov sa nebáli aj to len raz či dvakrát zverejniť naše zistenia len Adam Valček za čo si ho Hascak predvolal na koberček do Penty a Michal Hečko z Markízy koli čomu sa boli Penťaci údajne vyhrážať v markíze že ak budú pokračovať v reportážach o Mecome tak ju nekúpia čo nakoniec ani nespravili ale revanšovali sa nakúpom reklamného času čím si Markízu podplatili.

Jediný odvážny novinár čo preveroval naše zistenia aj o nich viackrát písal bol neskôr zavraždený pán KUCIAK ktorý bol tiež na koberčeku v Pente.

… aby sme sa chápali my nejdeme proti sebe s pánom Žiaranom my mame len odlišne niektoré názory na určite udalosti.

Krásny s pokojný víkend priatelia.