11. 9. 2020

LIPŠIC a Prokurator TURAN pozametali stopy po skutočných vykonavateloch a objednávateľovi vraždy JÁNA KUCIAKA a jeho partnerky

V lete minuly rok som vypovedal na základe predvolania u prokurátora Úradu Špeciálnej Prokuratúry TURANA.

Výpoveď sa týkala vraždy KUCIAKA, objasnenie stretnutí s osobou KOČNER a objednávky likvidácie poslanca RAJTÁRA a diskreditáciu a kriminalizácie vyšetrovateľa KYSELICU.

Rajtar dostal na základe týchto informácií policajnú ochranu a Kyselica bol informovaný a dostal nahrávku s objednávkou jeho diskreditáciu ktorú podľa vlastných slov založil do spisu.

Vráťme sa aké ku tomu čo sa dialo pri výpovedi u Turana v Pezinku na ÚŠP.

Po tom čo som podal celu výpoveď ku Kočnerovi som predložil všetky dôkazy aj komunikaciu kolegu Ziarana s Kuciakom aj všetky dokumenty a dôkazy ktoré sme niekoľko rokov zbierali proti Pente a Haščákovi a ktoré odniesol kolega priamo Kuciakovi alebo ktoré mu poslal meilom, ako aj ďalšie poznatky ku dvojnásobnej vražde, objednávateľovi Hascakovi, vykonávateľoch, spolupáchateľov aj príprave štátneho prevratu a dôvodoch čo stali za touto vraždou.

Na moje obrovské prekvapenie keďže som došiel na výsluch vo veci vraždy Kuciaka a otázky o Kočnerovi som pokladal len za predohru mi TURAN oznámil že jeho zaujíma len Kocner. TURAN tvrdil že rieši len KOČNERA a nič iné ho nezaujíma.

Na moje naliehanie somnou spísal zápisnicu o odovzdaní veci teda dôkazov o ktorých som vyššie písal. Odmietol však spísať výsluch svedka a kto vie vôbec kde tieto dôkazy skončili lebo v spise niesu. Povedal som mu že mám aj mnoho iných stym súvisiacich dôkazov aj ku spisu gorila a ďalšej trestnej činnosti Hascaka a ľudí z Penty aj politiky.

Nie zadlho po tejto udalosti na ÚŠP bola spustená proti mne, Stanovi Ziaranovi a Jankovi FERANCOVI akcia HEYNA kde príslušníci Naka hľadali dokumenty dôkazy a nosiče informácií teda všetko čím sme disponovali o kriminálnych aktivitách HASCAKA a spomenutých osôb. NAKA mala prikaz na domove prehliadky aj naše stihanie hádajte od koho. Uhádli ste … od TURANA. Snažili sa nám zobrať všetky dôkazy a materiály čo sme mali a poskytovali OČTK aj médiám ako aj potvrdenia o odovzdaní týchto dôkazov GP a ÚŠP.

Od toho Turana čo dnes prenasleduje zo ŠANTOM Kocnera na prikaz LIPSICA. Toho LIPŠICA ktorého v kocnerovej treme označil Hascak ako KRÁĽOVSKY ZAPLATENÉHO právneho zástupcu PENTY v kauze JA a spol. proti MECOMU.

A aby tých náhod nebolo malo tak smrad LIPŠIC a budúci Generálny Prokurator vládnej PENTAkoalicie je právnik ktorý zastupuje PENTU aj v protiprávnej akcii HYENA.

Takže ŠANTA aj TURAN aj NAKA a vyšetrovatelia CHUDÝ, ĎURKA aj ČURILA konali podľa požiadaviek HAŠČAKOVHO LIPŠICA a snažili sa nás umlčať tým že nás zavrú na 20 až 25 rokov za vydieranie PENTY!!!!! Našťastie súčasná zastupujúca Generálna prokurátorka KOVÁČIKOVA toto protizákonne stihanie zrušila lebo vedela že podávať trestne oznámenia na PENTU a HASCAKA NIEJE TRESTNÁ ČINNOSŤ A VYMÁHANIE SI SPRAVIDLIVOSTI LEGITÍMNOU CESTOU a vedela čo je LIPSIC za hyenu a preto nesúhlasí teraz zo zmenou zákona ktorá umožní Lipšicovi sa stat GP a tým si vyslúžila nenávisť u vlády MATOVICA teda LIPSICA A HASCAKA.

Priatelia je ešte veľa čo napísať o prepojeniach a konaniach spomenutých osôb a určite sa ku tomu vrátim ale ešte raz chcem poďakovať poctivej prokurátorke a Vám všetkým čo ste nám verili.

Ďakujeme Pavol Forisch Prinášame nádej