13. 12. 2023

Schizofrenik Lipšic - Teraz vykrikuje, že prípad Gorila bude premlčaný a pritom roky zastupoval Haščáka a Pentu



Naozaj je mi už na smiech sledovať to, čo tu tára tento zločinec Daniel Lipšic.

Na obranu úradu špeciálnej prokuratúry použil hádam ten najhorší a najtrápnejší argument aký by mohol vôbec existovať a to že bude premlčané vyšetrovanie spisu Gorila.

Takže Lipšic používa teraz spis Gorila keď sa mu hodí, ale nikto z nás nezabudol na to:

  1. že keď vznikal spis Gorila bol minister spravodlivosti a nič s tým nespravil,
  2. tiež keď bol v Radičovej vláde ministrom vnútra opäť s tým nič nespravil,
  3. ba dokonca ako minister vnútra Radičovej vlády počas protestov proti Gorile poslal na ľudí vodné delá a nechal ich masakrovať slzotvorným plynom a obuškami až do krvi,
  4. Daniel Lipšic zriadil akože vyšetrovací tím, ktorý mal vyšetriť Gorilu, ktorý však slúžil na to, aby zistil aké existujú dôkazy. Na základe takto získaných dôkazov vyšetrovanie maril a to sa úspešne darí až do dnešného dňa,
  5. ako advokát zastupoval spoločnosť patriacu Pente v kauze Hyena zosnovanú proti mne o čom sme písali tu: https://www.prinasamenadej.sk/post/show/294, a tu: https://www.prinasamenadej.sk/post/show/77.

A taktiež uvádzame priamo 3 dôkazy o priamej spolupráci Penty s Lipšicom:

prepis sms komunikácie Mariána Kočnera s Jaroslavom Haščákom o tom, že Haščák proti mne najal Lipšica (pod článkom prepis sms komunikácie), ďalším dôkazom je článok z novín, ale aj tlačová konferencia, na ktorej Robert Fico hovorí, že za kauzu Mecom proti mne dostal 250.000,– € + 7.000,– € mesačne, tretím dôkazom je priamo plná moc vystavená spoločnosťou Mecom Group Danielovi Lipšicovi (uvedená ako príloha k článku a hovorí o nej napríklad aj Erik Kaliňák vo svojom videu).

6. Ďalším prešľapom Daniela Lipšica bolo veľmi trápne zinscenovanie zatknutia Jaroslava Haščáka pri ktorom nemal ani len putá na rukách a nakoniec z obvinenia, že kupoval Gorilu a za ňu zaplatil, vyšiel tak, že obvinenie bolo zamietnuté a Haščákovi sa muselo Slovensko ospravedlniť a to aj napriek tomu, že tí, ktorí mu Gorilu predali sú za to odsúdení.

7. Pri vypočúvaní Haščáka v procese s Kočnerom vo veci vraždy Kuciaka spolu s Turanom kládli Haščákovi také otázky, ktoré mu dávali priestor na manévrovanie a vyhováranie sa z účasti na vražde.

8. No, aby toho nebolo málo tak za 3 roky pôsobenia Lipšica na úrade špeciálnej prokuratúry všetci jeho prokurátori, ktorých podľa dôkazov riadil už mnoho rokov predtým ako advokát, pomáhali zakrývať trestnú činnosť Jaroslava Haščáka a finančnej skupiny Penta, ktorú sme oznamovali už od roku 2017.

Bolo to vyše 50 trestných oznámení spolu s dôkazmi, ktoré sa podarilo zastaviť alebo nevyšetriť či inak zmariť vyšetrovanie napríklad údajne nestihnutými lehotami na odvolanie a pod.

9. Posledná vec je tá, že čo tam teda robil 3 a pol roka aj s jeho prokurátormi, teda okrem zločinov krivých obvinení a zakrývania trestnej činnosti, keď sa im dodnes nepodarilo dotiahnuť dokonca ani jeden z prípadov, či už Gorilu alebo iné.

Myslím si, že po zmene zákona a zrušení špeciálnej prokuratúry budú snahy Jaroslava Haščáka a jeho právnych zástupcov, aj zločineckej skupiny Penta o zastavenie vyšetrovaní a zbavení všetkých obvinení a poprípade likvidácie dôkazov, ale budeme robiť všetko preto aby sa nám podarilo pokračovať v našej práci proti tejto zločineckej skupine, otvárať ďalšie prípady a sledovať ako budú vyšetrované resp. zametané pod koberec. O tom aký je stav týchto konaní vás budeme ihneď informovať.

Záverom chcem napísať, že Lipšic s Haščákom by už pred verejnosťou mali ukončiť všetky hry, pretože podľa Haščákovho advokáta Škublu keď Lipšic v minulosti vyhlasoval, že Jaroslav Haščák nebol jeho klientom tak verejne klamal, pretože bol advokátom Penty ako aj samotného Haščáka.

__________

Kočnera rozčúlilo, že Penta si v akuze Mecom ako svojho advokáta najala Daniela Lipšica.

Dokazuje to textová komunikácia medzi Jaroslavom Haščákom a Marianom Kočnerom z 8.3.2018.

Marian Kočner: Dobré ráno. Forisch na Teba podal TO. Ale to asi vieš. Ale niekde trepal, že Mecom zastupuje Lipšic. Je to pravda ???
Jaroslav Haščák: Dobré ráno. Hej, podal ich asi 15 dokopy. Tých trestných. Ani presne neviem. Áno, dali sme to zastupovat Lipšicovi.
Marian Kočner: Super. On je fakt výborný. Najlepší právnik na Slovensku. Gratulujem.
Jaroslav Haščák: Čo sa rozčuluješ? Je to aj v tvojom záujme.
Marian Kočner: ?????
Jaroslav Haščák: To myslím úplne vážne.
Marian Kočner: To mi akože chceš povedať, že si urobil dohodu, ktorá zahŕňa aj mňa???
Jaroslav Haščák: Poviem ti, keď budeme spolu.
Marian Kočner: OK. Zajtra idem v tej jeho veci na výsluch. Mám teda otočiť o 180 stupňov? Alebo teda povedz, ako mám ďalej postupovať, aby som teda niečo nedoj***l.
Jaroslav Haščák: Ozvem sa.

🦇Našu prácu robíme zadarmo a z presvedčenia, ale ak nás chcete podporiť môžete sem:

IBAN: SK58750000000­04003251276
Variabilný symbol: 19051979
Poznámka pre príjemcu: Dar na boj s hydrou

Bitcoin platba:
16jys53bvYVDso3Gav­D37×bMCvefBtGrzk

PayPal platba:
www.paypal.me/prinasamenadej

Podporiť prácu a pridať sa môžete 🤝:
https://www.prinasamenadej.sk/podpora

Ďakujeme vám všetkým čo ste snami.