28. 12. 2023

Máme jasný dôkaz, že zahraniční privatizéri iba tunelujú Slovensko a okrádajú slovenských občanov



Krásny koniec roka priatelia.

Gratulujem.

Dnes som dostal link na finančnú správu kde sa píše nasledovné:

Finančná správa vyhrala dlhoročný súdny spor o 15,43 milió­na eur:

https://www.financnasprava.sk/…or-spp-ts/bc

V článku sa dozvedáme, že nemeckí a francúzski akcionári Slovenského plynárenského priemyslu sa evidentne podvodom pokúsili previesť nezdanené zisky na spoločnosť, ktorú tesne pred povinným zdanením založili v Holandsku, aby tam nemuseli platiť daň z dividend.

Tu môžeme priamo vidieť dôsledky rozkrádania štátu počas privatizácie, ktorú riadil Dzurinda s Miklošom.
Tiež vidíme dôsledky, o ktoré sa pričinil aj podľa spisu Gorila Jaroslav Haščák, Bubeníková, Milan Krajniak, Jirko Malchárek, Palacka a ďalší zločinci.

Takže postfašistická krajina Nemecko získala, v tejto zločineckej rozkrádačke menom privatizácia, podiel v SPP spoločne s francúzskym žabožrútmi Gaz de France.

Tu môžeme vidieť, že výhody privatizácie neexistujú. Jediným účelom je dostať sa k zisku, ukradnúť ho a hlavne nezdaniť.

Tiež to ukazuje, že trepanie hlúpostí vyšetrovaného Sulíka o tom, že štát je zlý vlastník, sú len mrákoty v delíriu tohto zlodeja a spolupáchateľa trestnej činnosti Haščáka, jeho Penty ako aj Dzurindu a Mikloša.

Už som sa v minulosti vyjadril, že máme možnosť získať späť Slovalco.
Dnešné informácie potvrdzujú, že tak ako v Slovalco, tak aj v SPP je jediným záujmom zahraničných privatizérov ukradnúť zo Slovenska zisk.
Zisk je taký vysoký, že koľkokrát ľudia ani nemajú na platenie elektriny a plynu, či iných nutných mesačných výdavkov.

Myslím si, že úlohou nás občanov a všetkých, ktorí majú akýkoľvek vplyv na dianie je, aby sme žiadali našich zamestnancov – čiže poslancov a vládu aby získala späť všetky strategické podniky, ktoré boli ukradnuté počas gorilej privatizácie Dzurindu, Mikloša a Haščáka.

Teraz keď je právoplatný rozsudok, že Nemci s Francúzmi chceli ukradnúť nezdanený zisk, majú orgány činné v trestnom konaní možnosť zakročiť proti týmto nadnárodným spoločnostiam. Napríklad za podvod krátenia dane a inú s tým súvisiacu trestnú činnosť.
Toto podľa všetkého v organizovanej skupine, keďže sa tam dohadovali dve veľké nadnárodné spoločnosti. Slovensko by tak získalo dobrý podklad na získanie SPP späť do rúk občanov.

Na záver len musím konštatovať, že na tomto príklade môžeme vidieť čo bolo skutočným účelom privatizácie.
Prečo bolo okolo nej toľko korupcie a prečo dodnes žiadne zahraničné médiá nereflektovali na kauzu Gorila a ani sa ju neunúvali preložiť do iných jazykov.
Pretože by sa tým demaskovala úloha zahraničných spoločností, ktoré sa na privatizácii zúčastňovali, a ktoré podľa spisu Gorila dokonca používali čierne fondy na korupciu na Slovensku.

O tom ako si posiela nezdanené peniaze na Cyprus Haščákova Penta sme písali tu: https://www.prinasamenadej.sk/post/show/173

🦇Našu prácu robíme zadarmo a z presvedčenia, ale ak nás chcete podporiť môžete sem:

IBAN: SK58750000000­04003251276
Variabilný symbol: 19051979
Poznámka pre príjemcu: Dar na boj s hydrou

Bitcoin platba:
16jys53bvYVDso3Gav­D37×bMCvefBtGrzk

PayPal platba:
www.paypal.me/prinasamenadej

Podporiť prácu a pridať sa môžete 🤝:
https://www.prinasamenadej.sk/podpora

Ďakujeme všetkým ktorí sú s nami.