13. apríl 2019

Rozbieha sa Gorila 2, držme si klobúky

ŽIARAN: Pevne verím, že sa nám to všetkým podarí a že túto krajinu privedieme na tú správnu cestu, pretože to, čo si tu už dovoľujú oligarchovia, je moc. Nemyslím tým len to, že nevyplácajú živnostníkov, že okrádajú tento štát. Už tu nechávajú zabíjať ľudí a robia tu štátne prevraty, robia tu činnosť, ktorá je proti občanom. Táto krajina je naša! Všetkých občanov Slovenskej republiky. Táto krajina nepatrí pár vyvoleným zlodejom. Zato, že 25 rokov alebo 20 rokov sa im nič nestalo, neznamená, že… Tak jak sa v roku 2010, 2012 alebo 2013 zlikvidovala mafia, tá, čo sa vozila na tých G-čkach a všade sú Sýkorovci a Vrabcovci a neviem, kto všetko, teraz prichádza doba na biele goliere. Prichádza doba na zlodejov a to sú akože tie finančné skupiny…

FORISCH: Slávo Haščák.

ŽIARAN: Konkrétne ním môžeme kľudne začať. Keď preukáže aspoň 10% svojho majetku, tak mu dáme pokoj. Ale on nepreukáže ani promile svojho majetku, pretože všetko to ukradol. Všetko to ukradol nám, občanom Slovenskej republiky. Nám daňovým poplatníkom, nám, ktorí chodíme denne do roboty, ktorí pracujeme, ktorí odvádzame dane, tak to, ten jeho majetok, čím sa on chváli, to sú naše peniaze. Kvôli nemu zomierajú ľudia. Jemu to absolútne nevadí. Nemyslím len novinára…

FORISCH: Jemu to vyhovuje asi, nie?

ŽIARAN: Jemu je to hlavne úplne jedno, čo sa tu deje. Tu zomierajú deti v nemocniciach, tu nefunguje zdravotníctvo, tu nefunguje školstvo, tu nefunguje kopu vecí len preto, lebo on je nenažraný.

FORISCH: Veď to povedal v Gorile, že veď voliči sú len hovná, nie?

ŽIARAN: Áno, on to sám povedal, že ľudia sú iba povrchné hovná, niečo v podobnom zmysle. Ako si toto môže dovoliť? Taký smraďoch, ako je on.

FORISCH: Za toto bude pykať, ten hajzel. Slávo.

ŽIARAN: Veď on je len obyčajný zlodej, na čo sa tu hrá? Na akého finančníka? Na akého podnikateľa? Ukáž jednu vec, ktorú si v živote dokázal! Neukáže nám nič! Všetko je to len jedna obrovská zlodejina.

FORISCH: Dokázal ísť na základe sms-ky z Denníka N svedčiť na políciu. (smiech)

ŽIARAN: No. Dokáže akurát sám seba udať alebo priznať sa k tomu, čo spravil.

FORISCH: Alebo najať si Vagoviča s Bárdym, ktorí mu asi neviem čo robia. To musí byť veľmi zvláštne, keď sa nechali na to nahovoriť.

ŽIARAN: Korumpovať súdy a politikov a prokurátorov, to je…

FORISCH: Vyzývame občanov a prokurátorov, sudcov a policajtov: začnite svedčiť proti nim, nenechajte sa zmanipulovať, lebo my vás aj tak dostaneme.

ŽIARAN: Tak, jak boli ľudia, ten obrovský dav tých 65 000 ľudí v uliciach – veď to sa tu bude opakovať, pretože ľudia majú plné zuby takýto všelijakých smradov, jak je Haščák.

To boli záverečné slová z relácie Konšpiračný byt odvysielanej 12. apríla 2019 na Slobodnom vysielači. Spomínaní dvaja páni sa prezentujú ako bývalí SIS-kári a podľa toho, čo rozprávali nielen tu, ale aj vo dvoch reláciách na rádiu Infovojna, ide o súkromných vyšetrovateľov. Tvrdia, že ich (momentálnym) cieľom je dostať do basy Jaroslava Haščáka, ktorého s úškrnom volajú Slávo, a hoci by sa ich slová mohli mnohým javiť ako čisté bláznovstvo, svoje schopnosti už dokázali výsledkami ich doterajšej práce: na základe dôkazov, ktoré poskytli orgánom činným v trestnom konaní, dnes sedia v base Kočner s Bašternákom a prevalila sa tiež kauza listéria v Penťákmi vlastnenej firme MECOM.

Z iných obvinení, ktoré spomenuli vo svojich reláciách, sa dajú za mimoriadne pozoruhodné považovať napríklad aj tie, že ESET je penťácka firma a zároveň predĺžená ruka CIA na Slovensku. Tým pádom je konečne jednoznačne preukázané, že denníky SME a Denník N sú závadové a spolu s nimi tiež politická strana Progresívne Slovensko. Americkými agentmi na Slovensku sú Nicholsonová, či napríklad Kiska, ktorý údajne v USA pri práci na pumpách kradol, a preto je Američanmi vydieraný. To sú ľudia, ktorí vraj budú stíhaní za vlastizradu (z relácií na Infovojne November 2018 a Marec 2019).

Dalo by sa písať ešte veľa, ale lepšie je si celú reláciu (ale aj tie z Infovojny) vypočuť na vlastné uši. Podľa môjho názoru je však celkom dobre možné, že nám na Slovensku konečne svitá na lepšie časy. Ako tvrdia páni Forisch a Žiaran, národ, ktorý o svoju slobodu nebojuje, si ju nezaslúži. Konečne sa však začalo bojovať a ja dúfam, že k tomuto boju prispejú všetci neskorumpovaní a čestní prokurátori, policajti a sudcovia, pretože ako povedal pán Žiaran, aj oni (alebo ich príbuzní) sa raz môžu ocitnúť v nemocnici a tiež by chceli tú najlepšiu zdravotnú starostlivosť. S Pentou prisatou na zdravotníctvo to však nepôjde. Očisťme teda Slovensko a vráťme ľuďom, čo im právom patrí!