10. 2. 2024

LIPŠIC cez EUROJUST klame medzinárodné inštitúcie.!!!!!!!

Ahojte priatelia,

v poslednom období sledujem ako sa väčšina ľudí poškodených nezákonnými zákrokmi Čurillovcov, a aj množstvo politikov súčasnej koalície, sa čuduje prečo nikto zo zahraničia nereflektuje na ich sťažnosti na Európsku komisiu a do Európskeho parlamentu na porušovanie práv ľudí vo väzbe, na falošné vyšetrovania, na krivé obvinenia, manipulovania vyšetrovaní, podhadzovanie dôkazov.

Ja vám teda poviem prečo. 

Väčšina z vás to teda evidentne netuší. Zistil som to v rámci môjho prípadu tu Nórsku.

Totižto všetky zahraničné inštitúcie, ku ktorým sa dostanú takéto informácie, ich preverujú takým spôsobom, že oslovia tzv. Eurojust kde je šéfom Slovák prokurátor Ladislav Hamrana za Slovenskú republiku a zahraničným dožiadaniam odpovedá pán Bačo – prokurátor Prešovskej prokuratúry.

https://www.eurojust.europa.eu/…e/47/kto-sme

No a teraz aby ste to pochopili úplne, mám priamo dôkazy z môjho prípadu ktoré poskytnem ministrovi spravodlivosti, ministrovi vnútra aj akémukoľvek vládnemu politikovi alebo novinárovi z alternatívnych mé­dií.

Tento dokument hovorí o tom, že na otázky Eurojustu ohľadom porušovania ľudských práv alebo napríklad o dokumente 400 nezávislých právnikov, advokátov a sudcov a dokumente, ktorý vypracoval a zaslal v roku 2023 EK advokát Ribár
a Kováčikovi obhajcovia, od­povedal priamo Daniel Lipšic.

Takže Daniel Lipšic je ten kto nakoniec všetko vyvrátil, a ktorému zahraničné úrady dôverujú.  Daniel Lipšic napísal v mojom prípade, keď sa ho pýtali práve na správu nezávislých advokátov, sudcov a prokurátorov, že tento dokument vôbec nie je dôležitý, pretože ho napísali Kováčikovi advokáti, takže sa naňho vôbec nemáme odvolávať.  Podľa odporúčania Lipšica a Baču Nóri vôbec nemajú brať tento dokument vážne.

Na druhú otázku Nórskej strany o tom čo znamenajú tie krivé obvinenia falošných vyšetrovaní Čurillovcov, úmrtia vo väzbe a podobne odpovedal Lipšic s Bačom nasledovné:

Tie odposluchy, ktoré Forisch prezentuje sú manipulované Robertom Ficom.

Priatelia prosím tak toto je to čo sa zo Slovenska dozvedeli.

To, že je to idiotizmus nórskej strany to je jasné, ale to že Lipšic, Bačo a ostatná čvarga v Eurojuste a v slovenskom právnom systéme takto klame na medzinárodnej úrovni.

Hlavne pri vydávaní zatykačov klamú Interpol, klamú Europol a klamú aj žiadateľskú stranu.

To čo páchal Lipšic a jeho banda má medzinárodné dopady.

Je načase aby začali spolupracovať slovenské ministerstvo spravodlivosti s ministerstvom vnútra a Interpolom na odhaľovaní toho, čo všetko takto zmanipulovala banda z úradu špeciálnej prokuratúry.

K otázkam ohľadne úmrtia alebo úmrtí vo väzbe v Čurillovských prípadoch, ako aj ku smrti generála Lučanského či advokáta Krivočenka sa nevyjadrili vôbec, iba napísali že porušovanie ľudských práv na Slovensku – políciou, prokuratúrou alebo vo väzbe, je na takej istej úrovni ako v celej vyspelej Európe. Toto je opäť lož.

Takže drahí politici teraz viete na čo sa máte zamerať. Je to Eurojust a jeho úradníci, ktorí tvoria obraz o Slovensku v zahraničí a takto ´´verifikujú´´ informácie.

Konkrétne osoba Bačo a Daniel Lipšic, ktorý sa podľa vlastného vyjadrenia v dokumentoch mojom prípade vyjadril priamo cez Eurojust.

Na záver chcem upozorniť súčasných predstaviteľov vlády na Slovensku, že máme tu ešte ďalší zásadný problém a tým sú zástupcovia slovenského Interpolu na Slovensku, ktorých konanie tiež vzbudzuje podozrenie z pomoci pri zakrývaní trestnej činnosti Lipšicovej mafie.

🦇Našu prácu robíme zadarmo a z presvedčenia, ale ak nás chcete podporiť môžete sem:

IBAN: SK58750000000­04003251276 Variabilný symbol: 19051979 Poznámka pre príjemcu: Dar na boj s hydrou

Bitcoin platba: 16jys53bvYVDso3Gav­D37×bMCvefBtGrzk

PayPal platba: www.paypal.me/prinasamenadej

Podporiť prácu a pridať sa môžete 🤝: https://www.prinasamenadej.sk/podpora

Ďakujeme vám všetkým, čo ste s nami.