22. 12. 2023

To že prezidentka Čaputová kryje zločincov Lipšicovo-Čurillovskej Mafie To už vieme

Ale to, že kryje teroristu, ktorý sa vyhrážal vraždením ľudí na internete tým, že mu poskytla prácu a ochranu prezidentského paláca to je už trocha moc.

To čo spravil Hodál však nedokáže ospravedlniť ani Čaputová a ani on sám svojimi trápnymi infantilnými statusmi na internete, pretože je rovnaký terorista ako ten čo vraždil v Prahe.

Jediný rozdiel medzi teroristom Hodálom a teroristom z Prahy je ten, že pražský terorista svoje vyhrážky naplnil.

Správanie vysokoškolákov potvrdzuje fakt, že vysoká škola nieje absolútne zárukou inteligencie, chápania, pochopenia či zrodu ľudskosti.

Najradšej by som sa tejto trápnej osoby akou je Čaputová spýtal ako je možné, že bráni teroristu a dala mu prácu v prezidentskom paláci pretože my občania chceme, aby sa tento človek zodpovedal za svoje teroristické vyhrážky a aby vrátil všetky peniaze, ktoré zarobil prácou v prezidentskom paláci a peniaze na, ktoré sa mu všetci občania Slovenska zložili a aj tí občania, ktorích chcel vyvraždiť.

Takže Čaputová už tretíkrát zo svojej kariére kryje osobne, ale aj z postu prezidenta slovenskej republiky najťažšie zločiny štáte.

Takže Kovid-terorizmus, Hodál-terorizmus a justičná LIPŠIC-mafia Sú na Slovensku legitímne a chránené priamo prezidentským úradom pod vedením Čaputovej.

Spolupáchateľmi týchto 3 trestných činov sú všetci politici a novinári bývalej vlády na celé s Čaputovou, ktorí sa toho do dnešného dňa zúčastňovali a organizátorom je Americká ambasáda a Daniel Lipšic.

Však na tom omnoho horšie je to, že novinári pomáhajú tejto propagande, ktorá sa minimálne v prípade pražského teroristu prezentuje tak, že z neho robia proruského človeka motivovaného ruskými zločinmi pritom najviac strelieb a Vrážd na školách má na svedomí práve Amerika.

Fakestream novinári narýchlo vytvorili akýsi Telegramový kanál, kde mal za pár dní údajne 1000 sledovateľov a ešte záhadnejšie tento kanál rýchlo aj zmizol. Pred 3 rokmi som založil jeden z prvých telegramu ich kanálov na telegrame ešte predtým, ako všetky dnešné hviezdy Telegramu A najlepší Streameri vo vesmíre a preto viem že získať 1000 sledovateľov na začiatku, keď sa rozbiehate nie je vôbec jednoduché a trvá to niekoľko mesiacov.

Tiež si dovolím upozorniť, že novinári tak, ako v prípade Kuciaka, ako v prípade kovidu, ako v prípade Čurilovskej mafie, ako aj v mnohých iných prípadoch tiež neposlednom rade pri vražde na Zámockej tvrdili, že je to nenávisť či nenávisť voči inakosti. Pritom na Zámockej vraždil ohrdnutý priateľ svojho priateľa s jeho milencom takže nenávisť je priamo v tej komunite, ktorá má byť akože utláčaná a Zločiny tiež páchajú priamo členovia tejto komunity.

Neostáva mi nič iné než konštatovať, že politici liberálno progresívno fašistického zmýšľania na čele s prezidentkou a Lipšicom s inštrukciami americkej ambasády kryjú a tým aj páchajú najťažšie zločiny poskytujúc ochranu práve týmto najhorším zločincom či už Justičnej mafie, teroristom alebo Kovid-teroristom.

A ešte sa aj tvária že pomáhajú občanom a že nerozumejú prečo občania nie sú spokojní ….. že pani Čaputová????

🦇Našu prácu robíme zadarmo a z presvedčenia, ale ak nás chcete podporiť môžete sem:

IBAN: SK58750000000­04003251276
Variabilný symbol: 19051979
Poznámka pre príjemcu: Dar na boj s hydrou

Bitcoin platba:
16jys53bvYVDso3Gav­D37×bMCvefBtGrzk

PayPal platba:
www.paypal.me/prinasamenadej

Podporiť prácu a pridať sa môžete 🤝:
https://www.prinasamenadej.sk/podpora

Ďakujeme vám všetkým čo ste snami a prajem krásny piatok.