12. 12. 2023

Treba si povedať pravdu o Kolíkovej a biznise jej brata v RTVS

To je len taká dohodená zákazka, aby sa nabalil Kolíkovej brat, poprípade aby z toho mala Kolíková benefity.

Vyzerá to tak, že asi práve Kolíková je konečným užívateľom výhod týchto peňazí a to z dôvodu, že tieto peniaze nemajú nič dočinenia s reálnou zákazkou, ale sú spôsobom, akým ju Matovičova vláda korumpovala vo veciach, ktoré sa diali počas vládnutia.

Keď dnes vidíme, aké platy mali vyšetrovatelia z mafiánskeho zoskupenia čurillovcov na NAKA, aké platy majú prokurátori úradu špeciálnej prokuratúry z rovnakej zločineckej skupiny, je nám jasné, že Kolíkovej zakrytie týchto zločinov, museli tiež nejakým spôsobom odmeniť.

Zákazka pre brata by mohla byť práve touto odmenou za zločiny Kolíkovej za to, že zakrývala a dopustila smrť generála Lučenského a dovolím si povedať ..dokonca vraždu.

Rovnako tiež ako zakrývala smrť a neposkytnutie zdravotnej starostlivosti advokáta Krivočenka.

Rovnako to bola odmena za to ako v skrátenom legislatívnom konaní menila zákony.

Tiež odmena za to ako na tlačových konferenciách kryla čurillovcov, Lipšicov úrad špeciálnej prokuratúry a vystupovala proti nespravodlivo prenasledovaným osobám a politikom.

A v neposlednom rade tiež prezentovala a pretláčala verejne tzv. očkovanie proti covidu, zákaz vstupu do práce, podnikov bez potvrdenia o “očkovaní”, čím pomáhala vytvárať atmosféru strachu.

A ten strach, ktorý je vidno v jej očiach pri vystúpeniach – či už v televízii alebo pred novinármi – je jasným dôkazom toho, že ona tieto zločiny spáchala, podieľala sa na ich organizovaní a zakrývaní a je členkou tejto zločineckej skupiny pod vedením Daniela Lipšica.

🦇Našu prácu robíme zadarmo a z presvedčenia, ale ak nás chcete podporiť môžete sem:

IBAN: SK58750000000­04003251276 Variabilný symbol: 19051979 Poznámka pre príjemcu: Dar na boj s hydrou

Bitcoin platba:
16jys53bvYVDso3Gav­D37×bMCvefBtGrzk

PayPal platba:
www.paypal.me/prinasamenadej

Podporiť prácu a pridať sa môžete 🤝:
https://www.prinasamenadej.sk/podpora

Ďakujeme vám všetkým čo ste snami.