11. 12. 2023

Čo je skutočným dôvodom nového obvinenia proti Gašparovi?

Dnes sledujem ako médiá informujú o novom obvinení Tibora Gašpara.

To, že sa to Tibor Gašpar a jeho advokáti dozvedeli z médií presstitútok nie je ten hlavný problém tohto obvinenia ani celej kauzy.

Rovnako aj chápem, prečo súčasná koalícia tvrdí verejnosti, že tento útok na Tibora Gašpara je vykonštruovaný práve z dôvodov, že ako člen vlády a šéf brannobezpečnos­tného výboru sa podieľa a informuje o tom, akým spôsobom sa dopúšťala trestnej činnosti špeciálna prokuratúra s je prokurátormi a vyšetrovateľmi NA­KA.

Tiež sa ako argument používa to, že sa angažuje v zmene zákona, ktorý ruší Úrad špeciálnej prokuratúry.

Týmto argumentom chápem, pretože nikto dnes nechce vidieť skutočnú pravdu prečo sa to udialo a pretože nechcú demaskovať prípadnú kandidatúru pána Gašpara na šéfa SIS.

Áno priatelia správne chápete. Podľa môjho názoru je skutočným – ale hlavne hlavným dôvodom jeho nového obvinenia – pokus o kriminalizáciu Tibora Gašpara v čo najväčšej miere a to práve z dôvodu, aby mu v blízkej budúcnosti znemožnili nomináciu na šéfa SIS.

Na záver by som sa rád ešte opýtal takto …akoby otvorenou otázkou: Prečo doteraz nezačali vyšetrovať novinárov, o ktorých je známe, či už z výpovedí svedkov alebo priamo z odposluchov kancelárií čurillovcov, že sa aktívne zapájali, radili a vytvárali obraz v prípadoch krivých obvinení manipulácie trestných stíhaní a zároveň aj kryli a obhajovali túto trestnú činnosť čurillovcov a Úradu špeciálnej prokuratúry na čele s Lipšicom????

Novinári a novinárky z denníkov Sme, Denníka N, televízie Markíza, JOJ ako aj portálu Aktuality či týždenníka Plus 7 dní a ďalších sračkometov mali už dávno sedieť vo vyšetrovacej väzbe, pretože ich trestná činnosť má v súčasnosti pokračujúci charakter a zákon v prípade pokračovania trestnej činnosti jednoznačne umožňuje vzatie do väzby.

Týmto vyzývam advokátov, ktorí zastupujú krivo obvinených alebo sa inak podieľajú na odhaľovaní zločinov Úradu špeciálnej prokuratúry a čurillovskej mafie, aby už konečne nečakali a začali konať voči novinárom, ktorí sa dopúšťali tejto trestnej činnosti a pokračujú v nej ďalej, pretože potom sa nemôžete čudovať tomu, čo sa na Slovensku deje ďalej.

🦇Našu prácu robíme zadarmo a z presvedčenia, ale ak nás chcete podporiť môžete sem:

IBAN: SK58750000000­04003251276
Variabilný symbol: 19051979
Poznámka pre príjemcu: Dar na boj s hydrou

Bitcoin platba:
16jys53bvYVDso3Gav­D37×bMCvefBtGrzk

PayPal platba:
www.paypal.me/prinasamenadej

Podporiť prácu a pridať sa môžete 🤝:
https://www.prinasamenadej.sk/podpora