6. 12. 2023

Generálna prokuratúra postúpila trestné oznámenie na Pavla Ďurku Krajskej prokuratúre

Pamätáte si trestné oznámenie na bývalého vyšetrovateľa NAKA a neskôr funkcionára úradu inšpekčnej služby Pavla Ďurku?

Tento zločinec z Čurillovsko-Lipšicovskej zločineckej skupiny pokračoval v páchanie trestnej činnosti aj v čase keď už bol obvinený Úradom inšpekčnej služby.

Dňa 8.11.2023 sme na tohto zločinca podali trestné oznámenia pre pokračujúcu trestnú činnosť kde sme mu navrhli väzobné stíhanie a to práve z obavy z pokračovania trestnej činnosti ktorá je preukázaná ako aj zmarenia vyšetrovania likvidácie dôkazov a ovplyvňovania svedkov.

Pôvodný článok a celé trestné oznámenie nájdete tu: Pavol Ďurka musí skončiť vo väzbe pre pokračujúcu trestnú činnosť | Prinášame nádej o.z.

15.11.2023 ge­nerálna prokuratúra toto trestné oznámenie našťastie nevyhodnotila ako sťažnosť proti postupu policajta, alebo sa nepokúsila to inak zamietnuť a postúpila to Krajskej prokuratúry na vyšetrovanie.

Teraz uvidíme či Krajská prokuratúra bude konať tak, ako je určuje zákon pri pokračovacej trestnej činnosti a zoberie Pavla Ďurku okamžite do väzby.

Pretože tak závažné konanie akého sa dopustil Pavol Ďurka a to či už pri manipulácii výpovede svedka Petrova alebo pri likvidácii dôkazov proti nemu samému a jeho kumpánom z Čurillovskej mafie nieje možné, aby orgány činné v trestnom konaní nechali bez toho, aby chránili zákonom chránený záujem.

A ako sme sľúbili budeme zverejňovať všetky kroky orgánov činných v trestnom konaní vo všetkých konaniach, ktoré podávame.

A tiež budeme zverejňovať a analyzovať všetky odpovede, ktoré dostaneme a v prípade, že s tými podaniami nebude naložené tak, aby bola dosiahnutá spravodlivosť budeme ich podávať opakovane až kým sa nedomôžeme spravodlivosti.

Kroky novej vlády v rámci personálnych zmien v polícii a pripravovaných zmien na úrade špeciálnej prokuratúry dávajú nádej, že niektoré prípady môžu byť úspešne dotiahnuté do konca.

Ako to však so spravodlivosťou nakoniec všetko dopadne budeme sledovať a zverejňovať na stránke www.prinasamenadej.sk

Prokurátori sa dnes nemusia obávať pomsty zo strany Čurillovsko-Lipšicovskej mafie a môžu konať tak ako im určuje zákon bez strachu a slobodne.