1. 12. 2023

Aj politici sa mýlia ak sa odvolávajú na rozhodnutia súdov

Drahí priatelia

ešte sa vrátim k prípadu, ktorý je spomínaný v nedávnom statuse a v článku na stránke: https://www.prinasamenadej.sk/post/show/327

Asi ste si všimli že v posledných týždňoch a mesiacoch je ako jeden z poškodených politikmi spomínaný aj pán Haščák 👽ktorý žiadal odškodné od štátu že sedel protizákonne vo väzbe a bol protizákonne stíhaný.

Vôbec sa mi nepáči že politici používajú tento argument pretože pravda je niekde úplne inde.

Vo vyjadrení pána Poláka predchádzajúcom článku, ktorý spomínal v statuse sa píše, že bývalý riaditeľ kontrarozviedky Arpáš aj s manželkou boli trestne stíhaný za to, že predali Haščákovi spis Gorila a peniaze oprali cez poradenstvo.

Áno toto je trestný čin.

A najzaujímavejšie je na tejto kauze že Arpáš aj s jeho manželkou sú trestne stíhaný za to, že spis Gorila predali, ale oligarcha korupčník a zločinec Haščák 👽bol zbavený obvinenia a po vyhrážkach štátu sa mu ešte aj štát ospravedlnil.

Toto nevymyslíš toto je možné iba v Slovenskom právnom systéme.

A aby to bolo úplne symbolické tak pánovi Haščákovi 👽bolo zastavené trestné stíhanie a bol zbavený obvinenia presne v deň jeho narodenín.

Takže Matovičova vláda a hlavne Daniel Lipšic, ako bývalý advokát Haščáka v kauze Mecom dal veľmi nádherný darček Haščákovi na narodeniny.

A ešte sa tu všetci tvária v tomto štáte, že aká krivda sa mu udiala a, že sa mu štát musel ospravedlniť.

Politici, ktorí používajú tento argument o Haščákovej nevinne by sa mali prebrať do reality a teraz keď údajne prichádza spravodlivosť tak by mala Polícia už konečne vyšetriť všetky kauzy tejto osoby, aj keď personálne obsadenie niektorých postáv v súčasnej vláde hovorí o presnom opaku.

Nechcem predbiehať, ale v najbližších týždňoch a mesiacoch uvidíme na vlastné oči či konečne bude nastolená spravodlivosť, alebo sa to bude pokračovať v zakrývaný trestnej činnosti oligarchov o čom vás budeme informovať a zverejňovať všetky tieto dôkazy.

🚁Máte sa načo tešiť priatelia.!!!!!!!!🦇🦇🦇­🦇🦇

🦇Našu prácu robíme zadarmo a z presvedčenia, ale ak nás chce podporiť môžete sem:
IBAN: SK58750000000­04003251276
Variabilný symbol: 19051979
Poznámka pre príjemcu: Dar na boj s hydrou

Bitcoin platba:
16jys53bvYVDso3Gav­D37×bMCvefBtGrzk

PayPal platba:
www.paypal.me/prinasamenadej

Podporiť prácu a pridať sa môžete 🤝:
https://www.prinasamenadej.sk/podpora

Ešte raz vám všetkým ďakujem priatelia.!!!!!!