30. 11. 2023

Ďalšie svedectvá o zločinoch Čurillovcov a LIPŠICOVÝCH prokuratorov ÚŠP



Drahí priatelia.

Dnes si vás dovolím upozorniť na článok v Eurorešpekte.

https://www.eurorespekt.sk/…-parlamentu/

Je to otvorený list bývalého príslušníka SIS Fr. Poláka, ktorý okrem iného bol aj právnym zástupcom Jána F. v mojej kauze Hyena.

František Polák v tomto otvorenom liste poslancom veľmi podrobne opisuje protizákonné dokonca zločinecké konanie vyšetrovateľov ČURILLU, ĎURKU, SABOTU a Vyšetrovateľa inšpekcie HORKU v Spolupáchateľstve so sudcami a prokurátormi.

Všetko sú to vyšetrovatelia ako z kauzy Hyena tak z kauzy môjho medzinárodného zatykača a takisto aj všetkých ostatných medializovaných ká­uz.

O HORKOVI sa budem Vyjadrovať v trestných oznámeniach v najbližších dňoch.

Ak ste v minulosti pozorne sledovali prepisy z Kočnerovej Threemy Tak ste mohli zachytiť že Marian Kočner s Jaroslavom Haščákom tam preberajú práve Fr. Poláka, Jána F. a mňa osobne v súvislosti s kauzami, ktoré sme viedli proti finančnej skupine Penta a Jaroslavovi Haščákovi.

Jediným dôvodom prečo sme my všetci prenasledovaní zo strany zločincov z NAKA pod vedením prokurátorov UŠP a Daniela Lipšica je zakrytie káuz Haščáka, PENTY , ako aj vtedajších politikov Dzurindovej a Miklošovej vlády spojených s privatizáciou všetkých strategických podnikov v kauze Gorila ako aj následnej vraždy Jana Kuciaka.

Takže politici bývalých vlád Dzurindu a Mikloša s pomocou Daniela Lipšica kryjú najväčší zločin v tomto štáte a možno aj v Európe či vo svete, ktorý bol kedy odhalený.

Myslím si, že dnes už môžem povedať aspoň v krátkosti, že tu sa nekryje iba korupcia medzi Jaroslavom HAŠČÁKOM a slovenskými politikmi, ale hlavne to, že zahraniční tzv. investori, oligarchovia a majitelia nadnárodných korporácií, ktorí na Slovensku privatizovali, uplácali našich politikov.

Presnejšie KORUMPOVALI prostredníctvom Jaroslava Haščáka našich politikov z okolia Dzurindu a Mikloša, ako aj hlavne ich samých.

A táto Zločinecká korupcia týchto zahraničných spoločností je omnoho väčší problém, ako samotná korupcia slovenských politikov z rúk Haščáka.

Teraz už chápete prečo nikdy v živote sa zahraničie a takzvané vyspelé demokratické krajiny nikdy bližšie nevenovali kauze Gorila a prečo kauzu Gorila nikde nenájdete preloženú do žiadneho iného jazyka pretože by odhalila, ako sú nadnárodné korporácie modernej prozápadnej demokracie priamymi iniciátormi korupcie pri rozkrádaní slovenského majetku.

Konkrétne sa v Gorile hovorí v prepise Jaroslava Haščáka ako vraví že jeho priatelia z istej nadnárodné spoločnosti používajú čierne fondy tejto spoločnosti na korupciu na Slovensku ktoré mu poskytujú, aby mohol upratať politikov.

Veľa sa už hovorilo o Gorile, ale som si istý že väčšina z vás ju nikdy celú neprečítala, pretože ani nemohla, lebo spis nikdy vonku nebol, ale iba časť nahrávok.

Aby však bolo rozkrádanie majetku pre zahraničné korporácie a prozápadne akože demokratické civilizácie zjednodušené potrebovali nás mať v Európskej únii, kde by sme sa inak nikdy nedostali.

Systém justície, dodržiavanie ľudských práv, demokracie a korupcie na Slovensku by nikdy nedovolil vstúpenie Slovenska do Európskej únie.

Západný svet nám toto všetko však umožnil iba preto aby nás mohli rozkradnúť a neskôr bohatnúť na úkor Slovákov!!!!!!!!

🦇Našu prácu robíme zadarmo a z presvedčenia, ale ak nás chce podporiť môžete sem:
IBAN: SK58750000000­04003251276
Variabilný symbol: 19051979
Poznámka pre príjemcu: Dar na boj s hydrou

Bitcoin platba:
16jys53bvYVDso3Gav­D37×bMCvefBtGrzk

PayPal platba:
www.paypal.me/prinasamenadej

Podporiť prácu a pridať sa môžete 🤝:
https://www.prinasamenadej.sk/podpora

Ešte raz vám všetkým ďakujem priatelia.!!!!!!