25. 7. 2023

Hamran prezradil viac ako chcel o vyšetrovateľovi Ďurkovi a vražde Ernesta Valka





Čakal som v posledných dňoch ako budú politici a mainstream, ale hlavne alternatíva a rôzny hoaxeri😎 reagovať na vyjadrenie 4 zločincov v bielych košeliach.

Všetci rozprávali všeličo a všelijaké teórie, ale nikto si nevšimol jednu podstatnú vec aj keď……
Áno aj ja som rád, že nie sú v uniformách aspoň nerobia hanbu skutočne poctivým policajtom.

Ale uniformy nie sú to podstatné.

Podstatný moment tlačovej konferencie nastal, keď Hamran hovoril o Ďurkovi, ktorý sa údajne pričinil o vyšetrovanie dvoch zločincov a vrahov v rôznych prípadoch, ktorí sa neskôr vyskytli údajne aj vo vražde Ernesta Valka.
Tlačová konferencia TU
Pripomeňme si, že títo dvaja zločinci mali dostať DOŽIVOTNÉ TRESTY za iné zločiny a vraždy kde jednej z obetí brokovnicou odstrelili celú hlavu.

Obidvoch údajne vyšetroval práve vyšetrovateľ Ďurka.

Ako sa však jeden z nich stal kajúcnikom vo veci vraždy Ernesta Valka vie len málokto.

Jeden z nich začal vypovedať potom čo mu policajti oznámili, že ten druhý upravil odpaľovacie zariadenie na granáte, ktorý mu predtým dal.

Vyšetrovatelia mu tvrdili, že odpaľovacie zariadenie bolo nastavené tak, aby pri odistení granátu došlo k výbuchu a zabilo by aj jedného z páchateľov.

Touto rozprávkou títo vyšetrovatelia, podľa všetkého vyšetrovateľ Ďurka, nahovoril jedného z páchateľov aby vzali vraždu na seba a aby usvedčil svojho komplica, že práve on strieľal na Valka.

A aby rozprávke nebolo tak rýchlo koniec, tak si pripomeňme, že tento páchateľ, obeť a zároveň udavač si vybral za svojho obhajcu pána Lipšica.

Tu je však podstatné povedať, že Lipšica si nevybral on sám, ale odporučil mu ho práve obvinený Ďurka.

A ešte k tomu všetkému si treba uvedomiť, že rovnaký modus operandi kde páchatelia najzávažnejšej trestnej činnosti, ktorým hrozia vysoké tresty, zrazu svedčia v medializovaných prípadoch. Dokonca berú na seba vinu za spolupáchateľstvo výmenou za nižšie tresty.

Dokonca nižšie ako dostal pestovateľ marihuany, ktorý vyrábal mastičky.

Ak vám tento spôsob vyšetrovania, priznávania sa a udávania vo veľkých kauzách pripomína politické kauzy posledných 3 rokov, tak sa nemýlite a vnímate to celkom správne.

To, že sa tu už zjavuje Lipšic s Ďurkom vás vôbec nemusí prekvapiť a dokonca by vás to malo utvrdiť, že ich spolupráca nie je len spolupráca v posledných 3 rokoch na medializovaných kauzách, ale má dlhoročné korene v zakrývaní zločinov.

Chcem sa na záver poďakovať osobe Hamran, že vám všetkým takto ukázal a pripomenul aké hlboké a historické sú vzťahy Lipšica a Ďurku pri zakrývaní tých najzávažnejších zločinov a vrážd.

Ten kto sleduje moju prácu už dlhšie vie, že niekoľko rokov upozorňujem na vyšetrovanie vraždy Kuciaka, vraždy Ernesta Valka. Skutočnými vrahmi Kuciaka nie sú tí, ktorí dnes sedia v base, tak ani tí, ktorí sú odsúdení za vraždu Ernesta Valka nie sú jeho vrahmi. Prepojenia na Lipšica ako upratovačku sú nespochybniteľné a je len otázkou času kedy sa nám podarí preukázať zločiny, ktoré sa dejú v NAKA, Úrade špeciálnej prokuratúry a v právnom systéme na Slovensku pod taktovkou Daniela Lipšica.

Takže ak sa vám zdá priatelia, že tým chcem povedať, že za všetkými veľkými zločinmi stojí Daniel Lipšic, tak ste pochopili správne.

Slovenský štát je v súčasnosti v rukách Daniela Lipšica. Vyzerá to, že aj mnoho rokov predtým boli bezpečnostné zložky, ale najmä NAKA a Úrad špeciálnej prokuratúry, priamo pod kontrolou LIPŠICA.