14. 7. 2023

Matovič a jeho klamstvá

Priatelia, nedá sa mi nevyjadriť sa k dnešnému vystúpeniu Igora Matoviča.

Tento klamár, zbabelec a úbožiak sa rozhodol vyplakávať, že Penta mu robí zle.

Zabudol sa však priznať, že už v minulosti Jozef Špirko z Penty pripravoval volebný program OĽANO, o čom spravil pán Korda aj krátke video.

Prichádzajú nové voľby a oligarchovia prepriahajú svoje kone.

Igora už nikto nepotrebuje keďže z pravicových strán s ním takmer nikto skladať koalíciu nebude. Jedine za predpokladu, ak by nastal akýsi krízový stav, ale tam Igor aj tak nebude kľúčovým hráčom.

Je na smiech ako sa Igor v tomto videu stavia do role bojovníka proti Pente, kde dokonca tvrdí, že bol jediným bojovníkom proti Pente a Haščákovi.

Igor Matovič je taký istý bojovník proti Pente ako bol kedysi bývalý minister práce sociálnych vecí a rodiny pán Krajniak alias peňaženka a osoba Daniel Lipšic.

Obaja sa po kauze Gorila postavili ako veľký bojovníci proti Pente, pričom peňaženka bol jeden z ľudí, ktorých mala Penta vo fonde národného majetku, vďaka ktorým rozkrádala celý štátny majetok.

Priatelia, chcem vám pripomenúť, že v čase keď sme robili na kauze Bašternák, na ktorej sa primitívny klamár z Trnavy pán Matovič, pán Lipšic a celá táto banda priživovali – keď sme im posúvali informácie o zločinoch Penty a hlavne Jaroslava Haščáka, tak proti nám začali vychádzať nenávistné články, útoky a dokonca Jozef Rajtár bol vtedy donútený opustiť politickú stranu SaS.

Všetky strany vtedajšej opozície čiže odvolanej vlády Matoviča pomáhali zakrývať všetky zločiny Haščáka a to ako v mediálnom priestore presstitútiek, tak aj na polícii, prokuratúre a súdoch. To si ešte dovolili tvrdiť, že za tým stál SMER.

Nie priatelia, nestál za tým Smer. Za všetkým zločinom, ktorý ochraňoval Haščáka pred spravodlivosťou bol Daniel Lipšic.

Takže takýto bojovník proti Pente je pán Matovič. Bojovník proti Haščákovi, ktorému však počas vlády pomohol zabezpečiť aby sa nepostavila štátna nemocnica, aby on stihol dostavať tú svoju – pre Pentu.

Do Fondu národného majetku, ktorý sa dnes volá MH manažment, dosadil Penťáckého top manažéra pána Lopatku.

To je jasným dôkazom, že od vlády Dzurindu, kedy Haščákovi ľudia cez Bubeníkovú , Krajniaka a ďalších 5 ľudí vo fonde národného majetku, ovládali štátny majetok, ktorý Haščák rozkradol dnes znova. Za vlády pravice a tých istých ľudí v pozadí vlády opäť Haščákov človek riadi Fond národného majetku teda MH manažment.

Aby sme nezabudli, že Penta je hlboko prepojená aj s touto úradníckou vládou, tak vám pripomínam, že ich človek vo vláde je minister, ktorý bol predtým šéfom potravinovej a veterinárnej správy.

Takýto fiktívny spor aký dnes vedie akože Penta proti Matovičovi kedysi viedla aj proti Krajniakovi aj Lipšicovi a neviem či nie aj proti osobe Tom Nicholson. Nezabúdajme, že všetci sú dnes na strane Penty a Haščáka.

Ak by tento spor ani nebol fiktívny, skôr či neskôr Matovič bude poslúchať opäť Haščáka ako doteraz. Ale to všetko zas až po voľbách kedy volič pre Matoviča bude rovnako ako pre Haščáka – iba veľké hovno.

Pripomínam tiež, že práve za Matovičovej vlády, kedy bol fiktívne obvinený Jaroslav Haščák z obchodovania s Gorilou bol pozbavený tohto obvinenia. Štát sa musel ospravedlniť a možno budeme platiť ešte aj odškodné.

Všimnite si dátum kedy bolo zrušené toto jeho obvinenie a uvedomte si, že Haščák dostal od Matoviča a Lipšica aj celej tejto jeho vlády, darček k narodeninám.

Čo je na tom celom ešte zarážajúce – že tí ktorí mu údajne spis Gorilla zo SIS predali sedia vo väzbe za predaj. Ale Haščák za kúpu a teda korupciu nie. On si užíva slobodu, ospravedlnenie od štátu a čochvíľa aj finančné odškodnenie.

Už nikdy nesmieme uveriť osobám z tejto vlády alebo vlád Mikuláša Dzurindu, ktorých osoby sú dnes poradcami a ľuďmi v pozadí nových politických subjektov.