5. 7. 2023

Manipulácia dôkazov v mojom spise časť 10.: HAŠČÁK na obranu Mecom Group neváhal použiť prezidenta KISKU



Dokonca o tom spravili článok v Haščákovom týždenníku Plus7dní s názvom Špinavé praktiky: https://plus7dni.pluska.sk/…rnesta-valka

A aby som vyzeral ako zločinec vytiahli obľúbenú kartu vraždu doktora Valka, ktorú použila aj Nicholsonová, o čom som písal v článku TU

Použitie prezidenta v tejto kampani proti mne na záchranu Mecomu jasne preukazuje, že Haščákovi som vytvoril veľké obavy o jeho Mecom, ktorý slúžil hlavne na podvody s DPH medzi jeho maďarskými a českými fabrikami. A podľa všetkého aj na pranie špinavých peňazí.

Za návštevu Mecom Group si vtedajší prezident Kiska odo mňa vyslúžil trestné oznámenie TU

Pretože ma krivo obvinil z vydierania, verejne v televízii a bolo to odvysielané v hlavných správach. Tvrdí, že vyhlásenie konkurzu je neodôvodnené, pričom nepoznal dôkazy a prezentoval iba klamstvá zástupcov Haščákovho Mecom Group.

MOJA POHĽADÁVKA VOČI MECOM GROUP JE OVERENÁ ZNALECKÝM POSUDKOM A JE VEDENÁ AJ V ÚČTOVNÍCTVE MECOM GROUP!!!!

Daňový podvodník a zlodej pozemkov Kiska sa tiež dopustil trestného činu marenia konkurzného konania tým, že od spoločnosti Mecom Group, na ktorú bol podaný návrh na vyhlásenie konkurzu prebral DARY – potravinové balíčky v hodnote niekoľko tisíc eur pre chudobných občanov na Slovensku, čím sa však dopustil trestného činu.

Trestného činu sa dopustili aj predstavitelia spoločnosti Mecom Group tým, že mu tieto dary dali a že sa podieľali na tomto zločine, pretože tým znížili majetok spoločnosti, ktorá mala vstúpiť do konkurzu.

Ako vždy to zbabelí a skorumpovaní slovenskí vyšetrovatelia na polícii nezvládli vyšetriť aj napriek jasným dôkazom, ktoré boli odvysielané v hlavnom spravodajskom čase v televízii Markíza a zverejnené v Haščákovych médiách.

Takže priatelia zachvíľku príde ďalšie kolo trestných oznámení a otvorenie týchto vyšetrovaní.
Je sa na čo tešiť.