18. 6. 2023

Manipulácia dôkazov v mojom spise časť 9.: Mediálne manipulácie Haščáka v televízii Markíza a ….



Krivé obvinenie z vydierania v kauze Hyena, ktoré Lipšic s Haščákom použili proti mne aby ma uväznili na 25 rokov až doživotie.

Toto vychádza práve z konkurzného konania proti Penťáckej spoločnosti Mecom GROUP.

Podarilo sa mi odhaliť, že v konkurznom konaní zástupcovia Penty sfalšovali bankové výpisy, ktoré potvrdzovali platobnú schopnosť Penty aby sa nedostala do konkurzu.

Tu je reportáž ktorá vznikla po tom, čo sme do televízie Markíza doniesli dokumenty, že Mecom použil falošné výpisy v konkurznom konaní vedeným na Prešovskom súde.

Naše podozrenia boli podložené aj znaleckým posudkom, ktorý jasne hovorí, že tieto údajné bankové výpisy sú len dokumenty s určitými bankovými informáciami, ktoré boli “poskladané” zo sumy, hlavičky banky … atď.

To znamená, že niekto ich vyrobil a prispôsobil tak, aby vyzerali ako bankové výpisy a aby sedeli sumy tak, aby sa spoločnosť Mecom GROUP nedostala do konkurzu.

Znalecký posudok dokonca identifikoval zariadenie, na ktorom boli falošné výpisy vyrobené.

A čuduj sa svete poloha zariadenia bola identifikovaná v budove Digital Park kde sídli finančná skupina Penta.

A čo spravila Markíza ?

Odvysielala reportáž kde spravila rozhovor so zástupcami Penty, ktorá mala akože tlačovku ohľadne toho, že ich vydieram.

Markíza dala samozrejme priestor iba Pente, pričom sa jedná len o to aby sa odprezentovali a mali možnosť sa brániť klamstvami.

Ja som tento priestor v televízii nedostal, i keď som žiadal aby som sa mohol brániť proti ich klamstvám.