10. 6. 2023

Manipulácia dôkazov v mojom spise časť 6.



1.
V žiadosti o moje zatknutie obvinený vyšetrovateľ Sabota tvrdí prokurátorovi aj sudcovi že sa skrývam.

Upozorňujem, že sa neskrývam, ale využívam medzinárodným právom garantované právo na politický azyl a medzinárodnú ochranu.

Ako sa aj môžem skrývať keď som odletel zo Slovenska oficiálne na svoj pas, používam svoje doklady, som v Nórsku vedený ako Žiadateľ o azyl v oficiálnych registroch.

Používam nórske mobilné telefónne číslo registrované na moje meno a evidované v Nórskej databáze telefónnych čísel kde sa dá cez Google bez problémov zistiť miesto môjho pobytu.

Takže Sabota opäť len klamal aby zadal dôvody pre vydanie zatykača.

2.
Sabota tiež tvrdí, že sa snažím maskovať miesto svojho pobytu napriek tomu, že som uviedol počas telefonického rozhovoru kde sa nachádzam.

3.
Tiež tu píše akúsi nezmyselnú vec, že treba na mňa vydať zatykač pretože osoba Kinlovič sa skrýva.

Prečo na mňa vydáva zatykač keď hľadá Kinloviča?

4.
Ďalej tu opäť sudcu aj prokurátora klame keď tvrdí, že sa vyhýbam kontaktu s ním a bol so mnou naposledy v kontakte vo februári, čo nie je pravda o čom prikladám dôkaz, že som s ním bol v kontakte ešte v júni. Dôkaz TU

Ak by skutočne mal záujem ma predvolať na výsluch a vedel, že z obavy o život som opustil Slovensko tak by postačovala aj výpoveď cez video konferenciu ako v prípade kajúcnika Suchobu.

Sabota však potrebuje zatknúť mňa, pretože ja mu nemám aké krivé obvinenia voči nepohodlným osobám poskytnúť tak, ako to urobil práve Suchoba.

5.
Vydanie zatykača tiež jasne dokazuje, že prokurátor a sudca spis ani dôkazy nečítali, pretože inak by vedeli, že Sabota klame.

6.
Pripomínam, že Okresný súd Bratislava I, ktorý vydal na mňa zatykač, sa spomína aj v obvinení Čurillovcov za manipulovanie trestných stíhaní, pretože tento súd slúžil na protizákonné vydávanie zatykačov a plne kooperoval trestnú činnosť NAKA a ÚŠP.

7.
Sudca, ktorý je pod ním podpísaný v minulosti nafúkal, pretože šoféroval pod vplyvom alkoholu.

8.
Ďalej tu Sabota tvrdí, že som mal u seba 694 mg kokaínu, ktorý údajne našli niekde v kvetináči na ulici.
Znalecký posudok však tvrdí, že to bolo niečo viac ako 300 mg .
Znalecký posudok tvrdí, že tam nie sú otlačky prstov, z čoho vyplýva, že to nie je možné spojiť s mojou osobou, pričom v akcii Hyena konanie osoby Vass, ktorá podhodila drogy indikuje podozrenie že tu bolo tomu rovnako.

Dôkaz manipulácie : znalecký posudok a návrh zatykač TU

9.
Ďalej tu spomína podozrenie z krivého obvinenia osoby Štubňa.
Na Štubňu som v minulosti podal niekoľko trestných oznámení, o čom budeme písať v ďalších článkoch, pretože táto osoba vystupovala na tlačových konferenciách s poslankyňou Nicholsonovou. Trestné oznámenie bolo zastavené v máji 2023.
Bolo len zúfalou snahou NAKA urobiť zo mňa človeka, ktorý krivo obviňuje osoby, ktoré sú pod ochrannými krídlami NAKA.

10.
V 3. skutku Sabota tvrdí, že som vydieral osobu Beňa za 100 € pričom Beňa nikdy na mňa nepodal trestné oznámenie. K čomu sa vyjadril aj vo februári 2023 pri výpovedi.
Toto trestné stíhanie začalo v roku 2020 kedy rok po údajnom skutku práve NAKA kontaktovala pána Beňu a žiadala ho aby ma obvinil. Napriek tomu pán Beňa nežiadal žiadne trestné stíhanie.
Bol to len pokus NAKA a Úradu špeciálnej prokuratúry diskreditovať a kriminalizovať mňa a občianske združenie Prinášame nádej.

Z týchto hlúpostí, ktoré Sabota popísal je jasné, že prokurátor ani súd predložené dokumenty nečítali ale iba odsúhlasili, opečiatkovali a podpísali žiadosti, ktoré Sabota vydal.

Viac sa dočítate v poslednom dokumente – návrh zatykač TU