15. 9. 2020

MÔJ VIANOČNÝ STROMČEK

PÁR PODIVNÝCH UDALOSTÍ AKCIE HYENA.

1. Vyšetrovateľ Ďurka mi pri domovej prehliadke zobral kompletnú zdravotnú dokumentáciu napriek môjmu upozorneniu, že to nemá v povolení na prehliadku a je to protizákonný zásah do mojich práv a slobôd. NAKA jej elitný kapitán Durka na stretnutí s mafiánom Tatrankom v Holiday in zabudol SLUŽOBNÝ PREUKAZ!!!!, SLUŽOBNÚ ZBRAŇ !!!!! , UTAJOVANE SKUTOČNOSTI ITP, už chýba len zabudnúť služobnú fábiu. Naneštastie mu Tatranka zavolal a veci vrátil.

2. Zo zdravotnej dokumentácie zistite kompletný zdravotný stav osoby Od narodenia po súčastnost a ak chcete niekoho zdravotne zlomiť tak viete kde má jeho telo slabé stránky. Viete presne ako poškodiť zdravie bez fyzickeho zásahu.

3. Keď sme už všetci sedeli v CPZ v rámci akcii HYENA po výdatnej večeri a raňajkách začal som srať krv. Nezvyknem ale stalo sa.

4. Zavolal som si službu a povedal som nech zavolajú doktora alebo má zoberú do nemocnice. Ihneď sa celé fízlovské osadenstvo CPZ premenilo na lekárskych odborníkov, doktorov, chirurgov. Hneď použili výraz NIEJE TO ŽIVOTOHROZUJÚCE. Tak neviem čo je životohrozujúce keď nie sranie krky. Neskôr po prepustení som zistil že už len hemoroid z ktorého kvapne krv je ŽIVOTOHROZUJÚCA diagnóza. Nakoniec som tých dementov presvedčil na nemocnicu.

5. Cestou do nemocnice mi v policajnom afte začal opúchať jazyk tak že sa mi nezmestil dohuby. Hovorením som doňho vždy bolestivo kusal. Nemohol som prehĺtať. Aj hlas sa mi zmenil. Na cintorinskej v nemocnici MVSR fizli ledva našli doktorku lebo ona že chce ísť domov ak sme z CPZ nech dôjdeme zajtra. Tá stará Kurva mi odmietala poskytnúť zdravotnú starostlivosť no poliši ju presvedčili. Ešte som ani neodpovedal že serem krv a už sa použila obľúbená veta NIEJEŽIVOTOHRO­ZUJÚCE. Oni to snáď majú nacvičené vravím si. Vyšetrenie a krvné testy prebehlo nasledovne… najprv prst doriti a odpoved veď tam nič nemáš. Následne prišla s nejakým špendlíkom zadrbala mi to do prsta vyšla stym z ordinácie a asi za 5 sekúnd bola speť že NIČ TI NENI. Ok tak kukaj dohuby čo tam mám A kukla, že ona neni Zubarka Vravím, že myslím ten trikrát väčší červený popraskyný jazyk. Pichla tam tu drevenú vec takým spôsobom že som jej to musel od bolesti vytrhol a zahodil. To už som po nej vrieskal a fízli má ukludnovali. Rýchlo sa obliekla zobrala kabelku a začala zdrhať. Jej sestrička nám poslala iného doktora ktorý samozrejme začal NIEJE TO ZIVOTOHROZUJÚCE To som si začínal myslieť že mi jebe. Vyšetrenie ? ..... prst doriti … nič tam nemáš. Ukázal som jazyk a zľakol sa a predpísal mi prosím pekne nalgesin. Pomôže to pýtam sa… on že nevie, ale nebude to bolieť… Vravím mu A keď to opuchne viac možno sa dorana udusim a doktor majsterko že tak potom dojdite ráno. Toto už bolo veľa. Cestou do CPZ som z polišmi živo diskutoval a prehováral že si kúpim cigi poceste niečo jesť a tak. Kúpili mi len ten nalgesin.

6. Vrátili sme sa do CPZ a ten najmúdrejší a najstarší v kumulovanej samozvanej funkcii Bachar-chirurg-ožran-sadista a hlavne kokot ihneď vyzradil že cela tá cesta do nemocnice išla naživo ako ITP…odpočívali ju proste. Vtedy som už začal mat vážne obavy čo sa to tu deje. Na cele som sa vysral samozrejme len krv a zjedol niekoľko nalgesinov čo pomohli len proti bolesti.

7. Niekedy vnoci nás prepustili. Zobral som si aj lieky a hneď vonku nás pozatýkali znova. Tento raz to bol ale vyšetrovateľ CHUDÝ. Začal spisovať čo nám useba aby nás zas strčil do diery. Medzi vecami som mal aj nalgesin a potvrdenie o zaplatení z lekárne. On že to potvrdenie nebude zapisovať veď to je bloček ja som odkýval. Dali ma dnu a hneď som požiadal o lieky. Oni že tu nemáš nič. V zápisnici nič neni.

Vtedy som zamrzol uvedomil si že má likvidujú. Najprv zdravotná karta Potom že krv srat je ok Potom ti chuj predpíše nalgesin čo zosilňuje krvácanie. Odpočúvanie vyšetrenia v nemocnici Ukradnuté lieky Na Slovensku by to nebola prvá vražda bez pištole

8. Po dvoch dňoch mi už nebolo rozumieť čo vravím Sranie krvy bolo sporadické ale jazyk bol problém aj chute mi odišli. Išli sme do Infovojny porozprávať o Hyene. Aj tam som upozornil Nora že mi asi nebude rozumieť čo do éteru odľahčil nech si poslucháči nemyslia že som si niečo dal. Neviem čo mal na mysli.

Verím na náhody aj konšpirácie nakoniec všetko sa dá vyvrátiť či potvrdiť aj keď neverím v v úprimnú snahu o ochranu môjho zdravia.

Príliš veľa súvislosti zo zdravotníctvom v prípade vydierania a nedovoleného ozbrojovania… či NIE?

A výsledok ?

VIANOČNÝ STROMČEK